A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL SLIM LED akvárium szett 49 liter, belső szűrővel és fűtéssel

Termékkód Z03662
21 758 Ft
17 981,82 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 20 db

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 544 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

📐 Méretek: 490 x 310 x 350 mm
🐠 Akvárium térfogata: 49 liter

Ez a csomag mindent tartalmaz, ami egy gyönyörű közösségi akvárium kialakításához szükséges. A burkolat beépített LED világítással rendelkezik, amely egy további LED izzóval bővíthető. A készlet tartalmaz egy szűrőt a kristálytiszta vízért és egy minőségi, állítható fűtőtestet. Az egész akvárium készlet egy keretre van állítva, így nincs szükség alátétre az akvárium alatt. Nézzük meg részletesen, mit kínál az INVITAL Slim LED 👇.


Kényelmes működés 😉

A fedél hátulján egy nyitható ajtó található a halak etetéséhez. A fedél zsanérokon ül, így a karbantartás több mint egyszerű lesz! A fedélen kialakított bevágások is vannak a hatékony szellőzés érdekében, a nedvesség nem fog lecsapódni a fedélen, és a világítás élettartama meghosszabbodik.


Keret az akvárium alján ✨

Az akvárium alján található keret lehetővé teszi, hogy az alap (szekrény, asztal) védve legyen az akvárium széleitől. Ezért nincs szükség az alap megvásárlására .


Modern LED világítás ☀

A modern és gazdaságos LED világítás lassan, de biztosan felváltja a fénycsöveket. És ez nem is csoda. A LED-es világításnak számos tagadhatatlan előnye van. Nagyobb teljesítményű megvilágítást biztosít kevesebb energiával, mint a fénycső. Ráadásul csaknem tízszeresen meghaladja az élettartamát. A LED-világítás ebben az akváriumkészletben is megtalálható, és az akvárium fedelében van elhelyezve. A fedelén még fogantyúk is vannak egy második LED-cső számára, arra az esetre, ha különleges spektrumú világításra lenne szüksége az igényesebb növények vagy a halak jobb színezése érdekében.

✅ Az eredeti világítás itt található. Ha színes vagy éjszakai megvilágítással szeretné kiegészíteni, ajánljuk a burkolathoz INVITAL sorozatú csöves világításainkat.


Szűrőrendszer 🦠

Minden akváriumhoz eleve hozzátartozik egy szűrőrendszer. Normális esetben a növények gondoskodnának a szűrésről. Azonban soknak kell lennie belőlük, és nincs hely a halaknak. Ezért minden akváriumot fel kell szerelni egy szűrővel, amely megszabadítja az akváriumot a szennyeződésektől és a halak salakanyagától. A szűrő bioszűrővel, mini kerámia gyűrűkkel és aktívszenes patronnal rendelkezik. A víz tökéletesen tiszta marad, és Ön élvezheti a gyönyörű látványt. A szűrőhöz egy szabályozás is tartozik.


Állítható fűtőtest 🌡

A készlet tartalmazza a klasszikus INVITAL fűtőberendezést is, állítható termosztáttal. A fűtőberendezés önellenőrzi a beállított hőmérsékletet és szükség szerint bekapcsol. Egy praktikus fűtőtartót is tartalmaz, amellyel pillanatok alatt bárhová felszerelheti az akváriumban.


Műszaki paraméterek 🔧

Megnevezés Méretek Világítási teljesítmény Áramlási sebesség Fűtőteljesítmény
INVITAL SLIM LED 24l belső szűrővel 390 x 220 x 300 mm 4W 300 l/h
INVITAL SLIM LED 49l belső szűrővel és fűtőberendezéssel 490 x 310 x 350 mm 7W 250 l/h 25W
INVITAL SLIM LED 65 l belső szűrővel 590 x 310 x 390 mm 8W 300 l/h
INVITAL SLIM LED 65l bioszűrővel és fűtőberendezéssel 590 x 310 x 390 mm 8W -
INVITAL SLIM LED 105l biofilterrel és fűtőberendezéssel 800 x 310 x 460 mm 16W -

{nactiObsah id=4144}

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

a hozzá adott szűrő rettentő hangosan rezonál, zörög, lehet valahol az akvárium műanyag részei is. egyébként elég jól egyben van, jó tervezés, felépítés. kicsit lehetne igényesebb, és a szűrő meg valami kicsit profibb.

Meg vagyok elégedve a termékkel.

szeretnék kérni egy képpekel való ilusztrálást vagy videó val,hogy kell be űzemelni a filter boxot.. mert semit nem adtak hozzá...és per pill ugy néz ki a dolog,hogy vagy nem kompatibilis az egyik cső amit adtak hozzá vagy hiányzik egy alkatrész.. és igy is vakaroztam egy órát mire saját kut fő ből valahogy meg fejtettem,hogy egyáltalán kb mi hova és ,hogyan megy vajon bele a filter box ba.. nagyon kéne egy videó vagy egy képpekel ilusztrálás,hogy kell őssze rakni..és itt nem a szivacsozásról van szó.kérnék segitséget az őssze rakásárol..főleg a motor rész hez...pl..

szuper communicacia gyors hozzáadása

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

ok, összességében jó

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Az akvárium szép, de a csomagolás minősége kellemetlenül meglepett minket. Teljesen alkalmatlan egy akváriumhoz. A dobozban repült a doboz. Ez letörte a fedelet tartó zsanér egy részét. Mivel a növényeket előkészítettük és fel akartuk állítani, magunk javítottuk meg. A szűrő teljesen zajos volt. Ha még akváriumot akarnék venni az Invitalból biztosan nem ezt a márkát. És még egy fontos dolog - az akvárium nem repülhet a dobozban?

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Szolgál......

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Teljes készlet technológiával
Erős áram a szivattyúból

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagy akvárium és jó fény
A zsanérok rosszul illeszkednek a fedélhez. Törött zsanérral érkezett. Eléggé igénytelen és törésre hajlamos..

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Kiváló. Minden megérkezett és jól működik.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03662
Gyártó: Akváriumszettek 36-tól 65 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 36-tól 65 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 39- 59 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Akvárium méretei: 60x30
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL SLIM LED
Akvárium űrtartama: 50l

Összesen már 20 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 09.06.2021 10:08
Jó napot kìvánok. Szeretnék kérni segìtséget a szürő berendezés összeszerelésêhez

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, küldtünk Önnek egy e-mailt. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.06.2021 17:38
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Péter

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a filterboxba való szúrő médiumok elhelyezése alulról: 1. Kerámia gyűrűk 2. Aktívszén 3. Szűrő vatták 4. Finom biopmolit 5. Durva biomolit

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 19:01
Üdvözlöm Van zöld növényzet István a készlethez?? Vagy csak a szűrő, levegőztető, akvárium??? Üdvözlettel Tóth Katalin

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a készlet nem tartalmaz növényeket. Ezeket külön kell megvásárolni. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 28.05.2021 07:15
Üdv! A slim led 24l akváriumról kérdeznék. Mekkora a pontos mérete? A szűrőt ki lehet-e szedni? Van-e a fedélen kábel kivezető nyílás, ha van mekkora? Mik a világítás paraméterei? Köszönöm szépen!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akvárium méretei: 390 x 220 x  300 mm. A világítát 4 W-os. A szűrőt ki lehet szedni az akváriumból. A fedélen van egy kábelkivezető nyílás, amely a terméken található kábel méretére lett kialakítva. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 11.05.2021 12:10
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Kovárné

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az útmutató magyar nyelvű fordításán már dolgozunk, hamarosan küldünk Önnek egy rövid leírást miként szerelje össze a szűrőberendezést. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 17.04.2021 11:12
Üdv! Invitál slim led 65 l akvárium méretei érdekelnének! Köszönöm válaszát előre is! Révész Kovács Lilla

INVITAL

invitalpet.hu ír:
590 x 310 x 390 mm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 13.03.2023 17:44
Helló, kérem, mi a tápkábel vége a szivattyú sun sun HW 602B ?Klasszikus villa vagy "számítógép" vége ? Köszönöm. Vladan
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ez a szűrő egy normál dupla villát használ földelés nélkül.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.10.2021 10:38
Helló. Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az IN- VITRO és vagy a csésze átmérője 7 cm. előre is köszönöm, hogy pozitívan kezeli a kérésemet. Hello Mikshi
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
az in vitro változatban a növényt laboratóriumban, tápanyaggélben nevelik. A csészében a növény egy csomóját találja, általában mohát.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 12.09.2021 08:32
Hello a cső hossza valóban 130 cm vagy 128....129 cm .Van egy 130 cm-es akváriumom al.frame-el és a fény nem illeszkedik a hosszához.Köszönöm A.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a lámpának körülbelül 130 cm-es helyre van szüksége. Válassza a 105 cm-es változatot.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 07.08.2021 12:23
Jó napot szeretnék kérdezni...érdekel a termékük megvásárlása Tavi szkimmer saját motorral...a csomagban van egy szivattyú is, amely elszívja a vizet??a leírásban az is szerepel, hogy a tömlőcsatlakozás ott van, de miért, ha a szkimmer saját motorral rendelkezik...köszönöm a válaszát.jó napot Mitro ez az Invital szkimmer P-250A
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez a termék már beépített szivattyúval rendelkezik, amely a vizet egy kosáron keresztül pumpálja, amely felfogja a szennyeződéseket. A termékhez tehát egy tápkábel is vezet.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 23:12
Hello, a propeller és a tengely a szivattyú része? elsősorban ezek az alkatrészek érdekelnek, és sehol nem találtam őket eladó alkatrészként. Köszönöm
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez egy teljes szivattyú.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 09.05.2021 15:18
Hello, lehet-e ehhez a szkimmerhez csere biomolitot vásárolni?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az eredeti hab jelenleg nem áll rendelkezésre. Javaslom az univerzális https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/biomolitan-10x10x50-cm-jemny-ppi-30 vágását.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 08.04.2021 18:17
Hello, Szeretném megkérdezni, hogy milyen dimmert tudok használni ezen a világításon Van 2 cső, amin egy kézi dimmer van, de szeretném megváltoztatni valamire, ahol programozhatom a dimmelést, ami a legjobb krém lenne 2 cső?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért találja a Programozható dimmer LED világításhoz 990 CZK-ért vagy az Aquatlantis Luminus.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 03.04.2021 17:51
Hello, lehetséges-e külön megvásárolni ennek a lámpának a tartóit (két fehér műanyag fogantyú a fedélre csavarozáshoz), amelyek a csomagban vannak? Vagy van valami hasonló, ami helyettesíthető?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot. Megkaphatod ezt: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/prislusenstvi/up-aqua-prisavka-s-plastovou-objimkou-22mm-2ks csak nem használsz tapadókorongokat

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 17.03.2021 17:07
Hello, nemrég kértem tanácsot, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem, hogy két Aquastel Glas Plant és White 36W 130cm-es 130W LED csövet együttesen tápláljak. Megadta a választ 8A, amit köszönök, csak nem találtam a kérdéses terméket ( a tápegységet az Ön webáruházában), mikor lesz készleten? Köszönöm válaszát.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Mi sajnos nem kínálunk ilyet, de más webáruházakban ez egy nagyon gyakori termékkör. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 16.03.2021 14:16
Hello, szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem két Aquastel Glas Plant és White 36W 130 cm-es 130W-os LED cső összekapcsolásához. Köszönöm válaszát.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 8A

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 00:39
Hello Szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem ezt a szivattyút, akkor a szelep a szivattyúval együtt jár?,Előre is köszönöm a választ Pavlas.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A tömlőbemenet a szivattyúba van beépítve.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 49 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.03.2021 11:13
Hello, rendeltem Aquastel LED üveg növény 42W 150cm világítás önöktől, a világítás érkezett sérült törött védőcső a panaszon dolgozik, az én részemről úgy gondolom, hogy az áruknak nagyobb biztonságra lenne szükségük a szállítás során bekövetkező károk ellen. Köszönöm Roman.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Köszönjük a figyelmét.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 10.02.2021 09:49
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a szivattyú a sun sun 604B-hez is illik-e?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Nem hinném, nem ehhez a termékhez készült.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 21.02.2022 18:37
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy nem csak a szivattyú, hanem a szelep is benne van-e a 12/16-os szelephez - a képen látható módon.
SK

Ezt a kérdést egy szlovákiai felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ez csak egy szivattyú.

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
48 226 Ft
7%
45 000 Ft

CO2 szett Standard éjszakai…

6 210 Ft
20%
4 968 Ft

INVITAL ProfiVac…

9 661 Ft
20%
7 729 Ft

Bonsai Driftwood 15 x 12 x 14…

16 919 Ft
20%
13 535 Ft

INVITAL Carbon 5 liter

11 274 Ft
10%
10 145 Ft

Eheim Thermocontrol e150 W

51 452 Ft
4%
49 177 Ft

CO2 szet Standard éjszakai…

27 403 Ft
4%
26 274 Ft

CO2 szett Standard éjszakai…

79 016 Ft
10%
71 113 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

7 903 Ft
20%
6 322 Ft

Sinkor LED Wifi Control

7 661 Ft
20%
6 129 Ft

Qanvee szétszedhető külső CO2…

58 710 Ft
11%
52 403 Ft

CO2 szet Standard DUO…

94 339 Ft
10%
84 903 Ft

EHEIM Professionel 4+ 600 …

134 990 Ft
15%
114 742 Ft

Chihiros LED WRGB II PRO 80…

19 016 Ft
20%
15 213 Ft

UV-lámpa 11 W

2 726 Ft
20%
2 181 Ft

Neo Clean 300 ml

12 355 Ft
10%
11 113 Ft

EHEIM pick up 200 (2012020)

34 968 Ft
10%
31 468 Ft

Eheim automata etető…

37 629 Ft
10%
33 871 Ft

Eheim compactON 3000 szivattyú

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

1 919 Ft
20%
1 535 Ft

INVITAL Kali 250 ml