A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL SLIM LED akvárium szett 43 liter, belső szűrővel és fűtéssel

Termékkód Z03662
21 758 Ft
17 981,82 Ft ÁFA nélkül
Mikor lesz raktáron?

Nincs raktáron

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 544 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

📐 Méretek: 485 x 300 x 300 mm
🐠 Akvárium térfogata: 43 liter

Ez a csomag mindent tartalmaz, ami egy gyönyörű közösségi akvárium kialakításához szükséges. A burkolat beépített LED világítással rendelkezik, amely egy további LED izzóval bővíthető. A készlet tartalmaz egy szűrőt a kristálytiszta vízért és egy minőségi, állítható fűtőtestet. Az egész akvárium készlet egy keretre van állítva, így nincs szükség alátétre az akvárium alatt. Nézzük meg részletesen, mit kínál az INVITAL Slim LED 👇.


Kényelmes működés 😉

A fedél hátulján egy nyitható ajtó található a halak etetéséhez. A fedél zsanérokon ül, így a karbantartás több mint egyszerű lesz! A fedélen kialakított bevágások is vannak a hatékony szellőzés érdekében, a nedvesség nem fog lecsapódni a fedélen, és a világítás élettartama meghosszabbodik.


Keret az akvárium alján ✨

Az akvárium alján található keret lehetővé teszi, hogy az alap (szekrény, asztal) védve legyen az akvárium széleitől. Ezért nincs szükség az alap megvásárlására .


Modern LED világítás ☀

A modern és gazdaságos LED világítás lassan, de biztosan felváltja a fénycsöveket. És ez nem is csoda. A LED-es világításnak számos tagadhatatlan előnye van. Nagyobb teljesítményű megvilágítást biztosít kevesebb energiával, mint a fénycső. Ráadásul csaknem tízszeresen meghaladja az élettartamát. A LED-világítás ebben az akváriumkészletben is megtalálható, és az akvárium fedelében van elhelyezve. A fedelén még fogantyúk is vannak egy második LED-cső számára, arra az esetre, ha különleges spektrumú világításra lenne szüksége az igényesebb növények vagy a halak jobb színezése érdekében.

✅ Az eredeti világítás itt található. Ha színes vagy éjszakai megvilágítással szeretné kiegészíteni, ajánljuk a burkolathoz INVITAL sorozatú csöves világításainkat.


Szűrőrendszer 🦠

Minden akváriumhoz eleve hozzátartozik egy szűrőrendszer. Normális esetben a növények gondoskodnának a szűrésről. Azonban soknak kell lennie belőlük, és nincs hely a halaknak. Ezért minden akváriumot fel kell szerelni egy szűrővel, amely megszabadítja az akváriumot a szennyeződésektől és a halak salakanyagától. A szűrő bioszűrővel, mini kerámia gyűrűkkel és aktívszenes patronnal rendelkezik. A víz tökéletesen tiszta marad, és Ön élvezheti a gyönyörű látványt. A szűrőhöz egy szabályozás is tartozik.


Állítható fűtőtest 🌡

A készlet tartalmazza a klasszikus INVITAL fűtőberendezést is, állítható termosztáttal. A fűtőberendezés önellenőrzi a beállított hőmérsékletet és szükség szerint bekapcsol. Egy praktikus fűtőtartót is tartalmaz, amellyel pillanatok alatt bárhová felszerelheti az akváriumban.


Galéria 🎨

Az INVITAL EasyTank nem csak egyszerűsége, minőségi feldolgozása, hanem rengeteg egyéb előnye miatt is nagyon népszerű készlet nálunk és vásárlóinknál egyaránt. Az alábbiakban egy galériát szeretnénk bemutatni az üzletünkben készült fotókkal. 💚

A legkeresettebb akváriumkészlet a piacon

A fedél készen áll az automata etető beépítésére is

Csuklós fedél a könnyű és gyors karbantartásért

Az alsó műanyag keret megoldja az akvárium alatti egyenetlenségeket

Minőségi, tartós kemény műanyagból készült

Szellőzőnyílások, amelyek megakadályozzák az akvárium túlmelegedését nyáron


Műszaki paraméterek 🔧

Megnevezés Méretek Világítási teljesítmény Áramlási sebesség Fűtőteljesítmény
INVITAL SLIM LED 24l belső szűrővel 390 x 220 x 300 mm 4W 300 l/h
INVITAL SLIM LED 43l belső szűrővel és fűtőberendezéssel 485 x 300 x 300 mm 7W 250 l/h 25W
INVITAL SLIM LED 65 l belső szűrővel 590 x 310 x 390 mm 8W 300 l/h
INVITAL SLIM LED 53l bioszűrővel és fűtőberendezéssel 585 x 300 x 300 mm 8W 210 l/h 25W
INVITAL SLIM LED 105l biofilterrel és fűtőberendezéssel 800 x 310 x 460 mm 16W -

{nactiObsah id=4144}

Pótalkatrészek

Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Törötten érkezett a műanyag tető, sajnos nem volt idő visszaküldeni. A többi része jól működik.

Teljesen megfelelő

a hozzá adott szűrő rettentő hangosan rezonál, zörög, lehet valahol az akvárium műanyag részei is. egyébként elég jól egyben van, jó tervezés, felépítés. kicsit lehetne igényesebb, és a szűrő meg valami kicsit profibb.

Meg vagyok elégedve a termékkel.

szeretnék kérni egy képpekel való ilusztrálást vagy videó val,hogy kell be űzemelni a filter boxot.. mert semit nem adtak hozzá...és per pill ugy néz ki a dolog,hogy vagy nem kompatibilis az egyik cső amit adtak hozzá vagy hiányzik egy alkatrész.. és igy is vakaroztam egy órát mire saját kut fő ből valahogy meg fejtettem,hogy egyáltalán kb mi hova és ,hogyan megy vajon bele a filter box ba.. nagyon kéne egy videó vagy egy képpekel ilusztrálás,hogy kell őssze rakni..és itt nem a szivacsozásról van szó.kérnék segitséget az őssze rakásárol..főleg a motor rész hez...pl..

Rossz kábelkezelés a szűrő tisztításakor.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Előny

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

A szűrő nem jó, az aqua rendben van.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

A vásárlás rendben ment.

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Ez egy komplett készlet még szűrővel szuper áron

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03662
Gyártó: Akváriumszettek 36-tól 65 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 36-tól 65 literig
Elérhetőség: Kérésre (küldj kérdezz)
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 39- 59 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Akvárium méretei: 60x30
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL SLIM LED
Akvárium űrtartama: 50l

Összesen már 20 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 09.06.2021 10:08
Jó napot kìvánok. Szeretnék kérni segìtséget a szürő berendezés összeszerelésêhez

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, küldtünk Önnek egy e-mailt. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.06.2021 17:38
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Péter

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a filterboxba való szúrő médiumok elhelyezése alulról: 1. Kerámia gyűrűk 2. Aktívszén 3. Szűrő vatták 4. Finom biopmolit 5. Durva biomolit

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 19:01
Üdvözlöm Van zöld növényzet István a készlethez?? Vagy csak a szűrő, levegőztető, akvárium??? Üdvözlettel Tóth Katalin

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a készlet nem tartalmaz növényeket. Ezeket külön kell megvásárolni. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 28.05.2021 07:15
Üdv! A slim led 24l akváriumról kérdeznék. Mekkora a pontos mérete? A szűrőt ki lehet-e szedni? Van-e a fedélen kábel kivezető nyílás, ha van mekkora? Mik a világítás paraméterei? Köszönöm szépen!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akvárium méretei: 390 x 220 x  300 mm. A világítát 4 W-os. A szűrőt ki lehet szedni az akváriumból. A fedélen van egy kábelkivezető nyílás, amely a terméken található kábel méretére lett kialakítva. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 11.05.2021 12:10
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Kovárné

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az útmutató magyar nyelvű fordításán már dolgozunk, hamarosan küldünk Önnek egy rövid leírást miként szerelje össze a szűrőberendezést. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 17.04.2021 11:12
Üdv! Invitál slim led 65 l akvárium méretei érdekelnének! Köszönöm válaszát előre is! Révész Kovács Lilla

INVITAL

invitalpet.hu ír:
590 x 310 x 390 mm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 13.03.2023 17:44
Helló, kérem, mi a tápkábel vége a szivattyú sun sun HW 602B ?Klasszikus villa vagy "számítógép" vége ? Köszönöm. Vladan
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ez a szűrő egy normál dupla villát használ földelés nélkül.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.10.2021 10:38
Helló. Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az IN- VITRO és vagy a csésze átmérője 7 cm. előre is köszönöm, hogy pozitívan kezeli a kérésemet. Hello Mikshi
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
az in vitro változatban a növényt laboratóriumban, tápanyaggélben nevelik. A csészében a növény egy csomóját találja, általában mohát.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 12.09.2021 08:32
Hello a cső hossza valóban 130 cm vagy 128....129 cm .Van egy 130 cm-es akváriumom al.frame-el és a fény nem illeszkedik a hosszához.Köszönöm A.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a lámpának körülbelül 130 cm-es helyre van szüksége. Válassza a 105 cm-es változatot.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 07.08.2021 12:23
Jó napot szeretnék kérdezni...érdekel a termékük megvásárlása Tavi szkimmer saját motorral...a csomagban van egy szivattyú is, amely elszívja a vizet??a leírásban az is szerepel, hogy a tömlőcsatlakozás ott van, de miért, ha a szkimmer saját motorral rendelkezik...köszönöm a válaszát.jó napot Mitro ez az Invital szkimmer P-250A
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez a termék már beépített szivattyúval rendelkezik, amely a vizet egy kosáron keresztül pumpálja, amely felfogja a szennyeződéseket. A termékhez tehát egy tápkábel is vezet.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 23:12
Hello, a propeller és a tengely a szivattyú része? elsősorban ezek az alkatrészek érdekelnek, és sehol nem találtam őket eladó alkatrészként. Köszönöm
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez egy teljes szivattyú.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 09.05.2021 15:18
Hello, lehet-e ehhez a szkimmerhez csere biomolitot vásárolni?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az eredeti hab jelenleg nem áll rendelkezésre. Javaslom az univerzális https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/biomolitan-10x10x50-cm-jemny-ppi-30 vágását.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 08.04.2021 18:17
Hello, Szeretném megkérdezni, hogy milyen dimmert tudok használni ezen a világításon Van 2 cső, amin egy kézi dimmer van, de szeretném megváltoztatni valamire, ahol programozhatom a dimmelést, ami a legjobb krém lenne 2 cső?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért találja a Programozható dimmer LED világításhoz 990 CZK-ért vagy az Aquatlantis Luminus.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.04.2021 17:51
Hello, lehetséges-e külön megvásárolni ennek a lámpának a tartóit (két fehér műanyag fogantyú a fedélre csavarozáshoz), amelyek a csomagban vannak? Vagy van valami hasonló, ami helyettesíthető?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot. Megkaphatod ezt: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/prislusenstvi/up-aqua-prisavka-s-plastovou-objimkou-22mm-2ks csak nem használsz tapadókorongokat

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 17.03.2021 17:07
Hello, nemrég kértem tanácsot, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem, hogy két Aquastel Glas Plant és White 36W 130cm-es 130W LED csövet együttesen tápláljak. Megadta a választ 8A, amit köszönök, csak nem találtam a kérdéses terméket ( a tápegységet az Ön webáruházában), mikor lesz készleten? Köszönöm válaszát.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Mi sajnos nem kínálunk ilyet, de más webáruházakban ez egy nagyon gyakori termékkör. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 20 liter, belső szűrővel és fűtéssel 16.03.2021 14:16
Hello, szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem két Aquastel Glas Plant és White 36W 130 cm-es 130W-os LED cső összekapcsolásához. Köszönöm válaszát.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 8A

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 00:39
Hello Szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem ezt a szivattyút, akkor a szelep a szivattyúval együtt jár?,Előre is köszönöm a választ Pavlas.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A tömlőbemenet a szivattyúba van beépítve.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 43 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.03.2021 11:13
Hello, rendeltem Aquastel LED üveg növény 42W 150cm világítás önöktől, a világítás érkezett sérült törött védőcső a panaszon dolgozik, az én részemről úgy gondolom, hogy az áruknak nagyobb biztonságra lenne szükségük a szállítás során bekövetkező károk ellen. Köszönöm Roman.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Köszönjük a figyelmét.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 10.02.2021 09:49
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a szivattyú a sun sun 604B-hez is illik-e?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Nem hinném, nem ehhez a termékhez készült.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel és fűtéssel 21.02.2022 18:37
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy nem csak a szivattyú, hanem a szelep is benne van-e a 12/16-os szelephez - a képen látható módon.
SK

Ezt a kérdést egy szlovákiai felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ez csak egy szivattyú.

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
3 745 Ft
20%
2 996 Ft

Ibuki Grower 3 mm 3 l (1320 g)

18 855 Ft
6%
17 726 Ft

Eheim Thermocontrol e400 W

8 048 Ft
20%
6 438 Ft

INVITAL 2db.-os akvakertész…

134 990 Ft
15%
114 742 Ft

Chihiros LED WRGB II PRO 80…

24 516 Ft
18%
20 103 Ft

Sinkor LED II 75 cm WRB 25W…

13 855 Ft
3%
13 387 Ft

EHEIM Aqua 200 belső szűrő

10 242 Ft
3%
9 935 Ft

JÄGER fűtőberendezés 300 W-os…

16 048 Ft
7%
14 984 Ft

EHEIM aquaball 130 (2402020)

18 790 Ft
10%
16 839 Ft

EHEIM automatikus adagoló

31 435 Ft
18%
25 777 Ft

INVITAL Nano LED tengeri…

952 Ft
20%
762 Ft

Bioszűrő XY-2830 egykaros

138 990 Ft
14%
119 990 Ft

Szűrő akváriumokba Hagen…

24 177 Ft
7%
22 565 Ft

EHEIM biopower 240 (2413020)

5 629 Ft
20%
4 503 Ft

INVITAL Pond Bacter 1000 ml

25 081 Ft
11%
22 258 Ft

Eheim Twin automata haletető …

17 984 Ft
6%
16 919 Ft

EHEIM aquaball 180 (2403020)

7 661 Ft
4%
7 371 Ft

EHEIM pick up 45 (2006020)

468 Ft
20%
374 Ft

Kör alakú csővájó féreg etető

75 645 Ft
7%
70 145 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

2 742 Ft
20%
2 194 Ft

UP Aqua műanyag üzem a…