A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel

Termékkód Z03661

Akvárium szett kezdőknek és haladóknak egyaránt Teljes ismertetés

18 924 Ft
15 639,67 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 06.01.
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 05.29.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.01.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Tulajdonságok:

Méretek: 390 x 220 x  300 mm
Űrtartalom: 24 l

Akvárium szett kezdőknek és haladóknak egyaránt

Ez a csomag mindent tartalmaz, amire szükség van egy gyönyörű társasági akvárium létrehozásához. A burkolat beépített LED világítással rendelkezik, amelyet egy további LED fénycsővel lehet meghosszabbítani. A készlet kristálytiszta víz szűrőt tartalmaz. Az egész akvárium a keretben van, így nincs szükség alátétre.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38139-1401099304.jpg

Kényelmes működtetés:

A fedél hátsó részén található egy nyitható ajtó a halak etetéséhez. A burkolat pántokra van szerelve, így a karbantartás több mint egyszerű! A burkolatnak formatervezett rései vannak a hatékony szellőzés érdekében, a burkolat nedvessége így nem kondenzálódik, és a világítás élettartama meghosszabbodik.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38350-1902102983.jpg

Modern LED világítás:

A modern és gazdaságos LED-világítás lassan, de biztosan kiszorítja a fénycsöveket. És nem csoda. A LED-világításnak számos tagadhatatlan előnye van. Erősebb megvilágítást biztosít kevesebb energiával, mint egy fénycső. Ráadásul csaknem tízszer hosszabb az élettartama. A LED világítás szintén része ennek az akváriumkészletnek, és az akvárium burkolatában van elhelyezve. A burkolat még egy második LED csőhöz is felszerelhető, arra az esetre, ha az igényesebb növényekhez vagy a halak jobb színezését elősegítő, meghatározott spektrumú világításra van szükség.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38351-1902114762.jpg

Keret az akvárium alján

Az akvárium alján lévő keretnek köszönhetően nem szükséges alátétet használni az akváriumhoz. Maga a keret lehetővé teszi a  biztonságos elhelyezést.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32843-1308343425.jpg

Szűrőrendszer:

A szűrőrendszer minden akvárium szerves része. Normális esetben a növények biztosítják a szűrést. Ebből viszont nagy mennyiség szükséges, így nem lenne elég élőhelye a kishalaknak. Ezért minden akváriumot fel kell szerelni egy szűrővel, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a halak salakanyagát az akváriumból. A szűrő biomolittal, mini kerámia gyűrűkkel és aktív szénnel ellátott patronnal rendelkezik. A víz tökéletesen tiszta marad, és Őn élvezheti a gyönyörű látványt. A szűrő szabályozót is tartalmaz.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/administrace/upload/38352-1902427685.jpg 

TIPP: Az EasyTank helyes beállítása

Aljzat

Első lépésben át kellene gondolni, hogy valójában hogyan képzeljük el az akvárium arculatát. Megfelelő aljazatot választunk, és mivel az akváriumban termesztett növények meglehetősen igénytelenek, ezért az UNISOIL porózus szubsztrátumot választjuk. Ha az aljazatot valamilyen más színben kézpeli el, vagy "a természet útján halad", válassza az akváriumi homok egyikét. Növények számára 1-3 mm-es kvarchomokot, vagy 2-4 mm-es akváriumi homokot válasszon, vagy fekete, vagy akár fehér színben. Dekorációs célokra finomabb frakciójú homokot választunk, ideális esetben 0,8-1,2 mm. Kalkulátorunkban könnyen kiszámíthatja az aljazat és a homok mennyiségét az aljzatok és homok kategóriában.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/substrat.jpg

Dekoráció

Miután elkészítettük az aljazatot, elhelyezzük a dekorációt az akváriumban. Kövek és gyökerek közül választhatunk, többnyire M és S méretben. A választás teljes mértékben az Ön fantáziáján múlik! A gyökerek kínálatából említésre méltó a Moor Wood, más néven Amano wood, amely elágazásaival az akvárium dominans részét képezi. A Light Wood és a Dark Wood gyökerei kevésbé elágazók, ámde együtt szépen elrendezhető növények. A kövek kategóriájából is akad választék, mégpedig a Seiryu Stone, a Dragon Stone és az újonnan kínált egzotikus Elephant Stone. A vegyes kombinációk nem zárják ki egymást, ez teljesen az Ön ízlésének függvénye.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/dekorace.jpg

Növények

Miután elrendeztük az aljazatot és végeztünk a dekorációval, hozzáláthatunk a növények ültetéséhez. Mint említettük, ez az akváriumkészlet igénytelen növények termesztésére alkalmas. Ilyenek például a Vallisneria, Limnophila, Egeria és Hygrophila nemzetségek növényei. Az ültetéshez kiválóan alkalmas eszköz a csipesz, amellyel gyönyörűen beszúrhatjuk a növények gyökereit a talajba. A kisebb növényzetű Anubias és a Microsoria ideális a dekorációra, az Akváriumi mohák kategóriájából pedig az összes kínálat felhasználható. Ezeknek a növényeknek a legegyszerűbb rögzítési módja a Seachem Flourish Glue segítségével ajánlatos. A növényeket egy hónapig trágyázzuk Seachem Flourish magasan koncentrált műtrágyával.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/rostlina.jpg

Az akvárium működtetése és a halak betelepítése

A szűrés fontos része nemcsak mechanikus módon lehetséges, - a piszkos részecskék eltávolítása stb., hanem a biológiai úton is történhet. Ezek hasznos baktériumok használatát jelenti, amelyek elpusztítják a káros anyagokat, például az ammóniát és másokat. Ezek a hasznos baktériumok a mellékelt Seachem Matrix szűrőjében telepednek le, ezért az első naptól kezdve folyamatosan működtetni kell a szűrést! Körülbelül 4-5 hét múlva telepítjük be a halakat az akváriumba. Ezt az időt lerövidíthetjük a Seachem Stability szűrőbaktérium fogantyújának használatával, ahol megfelelő adagolással már 2,5-3 hét alatt beengedhetjük a halakat az akváriumba.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/fish-large.png

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

jó napot lehetne használni, mint egy tengeri akváriumban

Minden nagyszerű volt

szeretnék kérni egy képpekel való ilusztrálást vagy videó val,hogy kell be űzemelni a filter boxot.. mert semit nem adtak hozzá...és per pill ugy néz ki a dolog,hogy vagy nem kompatibilis az egyik cső amit adtak hozzá vagy hiányzik egy alkatrész.. és igy is vakaroztam egy órát mire saját kut fő ből valahogy meg fejtettem,hogy egyáltalán kb mi hova és ,hogyan megy vajon bele a filter box ba.. nagyon kéne egy videó vagy egy képpekel ilusztrálás,hogy kell őssze rakni..és itt nem a szivacsozásról van szó.kérnék segitséget az őssze rakásárol..főleg a motor rész hez...pl..

Szeretnék kérni egy illusztrációt vagy videót arról, hogy hogyan kell felszerelni a szűrődobozt... Mivel semmit sem tettek hozzá.... és úgy néz ki, hogy a dolog vagy nem kompatibilis az egyik csővel, amit hozzáadtak, vagy hiányzik egy alkatrész.... ÉS egy órán át vakartam a fejem, mire valahogy rájöttem a saját kutatásomból, hogy mi kerül a szűrő dobozba és hogyan..... Tényleg szükségem van egy videóra vagy illusztrációra arról, hogyan kell összerakni.... ÉS nem a szivacsról van szó.... Segítséget szeretnék kérni az összerakáshoz.... különösen a motor része.... például....

Maga az akvárium minősége problémamentesnek tűnik, semmi sem szivárog. A tartozékok, mint a biofilter és a LED világítás klasszikus "kínai", kevésbé minőségi, mint az Aquatlantis (4 éve van tőlük akváriumom) - ami a "használati utasításban" is látszik, ami egy szórólap formájában van, minimális információs értékkel.
A szűrőbetétek közvetlenül a tengelybe vannak behelyezve, így nem tudom, hogyan fogom kihúzni őket cseréhez és tisztításhoz. A LED-világítás kis számú LED-ből áll, eléggé világítanak, de nincsenek illúzióim a fény színével kapcsolatban. A szivattyú zajos lehet, ha a ház rezonál tőle. Segít, hogy a tápkábel ne érjen a szivattyútesthez, de még nem találtam olyan módszert, amely tartósan működik.
Összességében egy kezdő számára azt javasolnám, hogy fizessen felfelé 900 CZK-t egy hasonlóan nagy Aquatlantisért. Annak, aki tudja, mire vállalkozik, az alacsonyabb árnak lehet értelme. A magam nevében szólva nem vagyok biztos benne, hogy rossz helyen spóroltam.

Az akvárium szépen, a szűrő csendes.

nincsenek tapadókorongok a biofilter rögzítéséhez
a szivattyú rögzítése meglazult, és akkor rezonál. Megfelelő helyet kell keresnie.

nincsenek tapadókorongok a biofilter rögzítéséhez
a szivattyú rögzítése meglazult, majd rezonál. Meg kell keresni a megfelelő helyet.

gyorsan szállított és jól csomagolt, elégedett vagyok az akváriummal. Vannak kisebb hibái, de az ár nem adtam nekik olyan nagy súlyt, és aki legalább egy kicsit képzett, így tud velük foglalkozni
Elégedett vagyok a világítással, de inkább középre helyeztem, hogy egyenletesebb legyen a világítás.
az aktív szén és a kerámia gyűrűk újrafelhasználható hálós zsákokkal rendelkeznek
Még egyszer megemlítem, hogy a szivattyú néha rezonál egy kicsit a biofilter dobozban és hallható a szobában, de ezt úgy sikerült megoldanom, hogy az oldalakat szűrőgyapottal tekertem be (az én esetemben ez kifejezetten Juwel standard (bioflow 6) szűrőgyapot volt, legalább L méretűre van szükség, hogy a szivattyú és a biofilter doboz érintkezési felületeit lefedje). A vatta tompította a szivattyú rezgéseit, és nem adta át őket a dobozba, csak arra várok, hogy lássam, ha
a vatta nem fog idővel megszűnni a funkcióját, és ki kell cserélni egy újjal, de viszonylag keveset kerül, így nem hiszem, hogy ez probléma lenne.
az útmutatóban nem találja meg a bioszűrő összeszerelésének módját, de a bioszűrő szűrőanyagának elrendezését könnyen megtalálhatja az interneten.
+/- a szűrő kimeneténél is elég erős vízáramlás van, amit véleményem szerint nem lehet szabályozni, legalábbis nem azzal, ami a csomagban volt a szűrőhöz, csak a szűrőből kifolyó víz irányát lehet megváltoztatni.
A +/- szűrőnek előre meghatározott felakasztási pontjai vannak az akváriumban a felső kereten, valamint a jobb, hátsó és bal oldali fal közepén. A szűrő két műanyag csap segítségével van a felső kerethez rögzítve. A szűrődobozhoz tapadókorongok is csatlakoztathatók, de ezek nem tartoznak a csomaghoz.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z03661
Gyártó: Akváriumszettek 21-től 35 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 21-től 35 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 19-29 literig
Nagyság és ár szerint: nano
Akvárium űrtartama: 25l
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL SLIM LED

Összesen már 19 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 21.02.2022 18:37
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy nem csak a szivattyú, hanem a szelep is benne van-e a 12/16-os szelephez - a képen látható módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
ez csak egy szivattyú.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 03.10.2021 10:38
Helló. Szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség az IN- VITRO és vagy a csésze átmérője 7 cm. előre is köszönöm, hogy pozitívan kezeli a kérésemet. Hello Mikshi

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Hello,
az in vitro változatban a növényt laboratóriumban, tápanyaggélben nevelik. A csészében a növény egy csomóját találja, általában mohát.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 12.09.2021 08:32
Hello a cső hossza valóban 130 cm vagy 128....129 cm .Van egy 130 cm-es akváriumom al.frame-el és a fény nem illeszkedik a hosszához.Köszönöm A.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a lámpának körülbelül 130 cm-es helyre van szüksége. Válassza a 105 cm-es változatot.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 07.08.2021 12:23
Jó napot szeretnék kérdezni...érdekel a termékük megvásárlása Tavi szkimmer saját motorral...a csomagban van egy szivattyú is, amely elszívja a vizet??a leírásban az is szerepel, hogy a tömlőcsatlakozás ott van, de miért, ha a szkimmer saját motorral rendelkezik...köszönöm a válaszát.jó napot Mitro ez az Invital szkimmer P-250A

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez a termék már beépített szivattyúval rendelkezik, amely a vizet egy kosáron keresztül pumpálja, amely felfogja a szennyeződéseket. A termékhez tehát egy tápkábel is vezet.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 09.06.2021 10:08
Jó napot kìvánok. Szeretnék kérni segìtséget a szürő berendezés összeszerelésêhez

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, küldtünk Önnek egy e-mailt. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.06.2021 17:38
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Péter

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a filterboxba való szúrő médiumok elhelyezése alulról: 1. Kerámia gyűrűk 2. Aktívszén 3. Szűrő vatták 4. Finom biopmolit 5. Durva biomolit

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 23:12
Hello, a propeller és a tengely a szivattyú része? elsősorban ezek az alkatrészek érdekelnek, és sehol nem találtam őket eladó alkatrészként. Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez egy teljes szivattyú.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 31.05.2021 19:01
Üdvözlöm Van zöld növényzet István a készlethez?? Vagy csak a szűrő, levegőztető, akvárium??? Üdvözlettel Tóth Katalin

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a készlet nem tartalmaz növényeket. Ezeket külön kell megvásárolni. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 28.05.2021 07:15
Üdv! A slim led 24l akváriumról kérdeznék. Mekkora a pontos mérete? A szűrőt ki lehet-e szedni? Van-e a fedélen kábel kivezető nyílás, ha van mekkora? Mik a világítás paraméterei? Köszönöm szépen!

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az akvárium méretei: 390 x 220 x  300 mm. A világítát 4 W-os. A szűrőt ki lehet szedni az akváriumból. A fedélen van egy kábelkivezető nyílás, amely a terméken található kábel méretére lett kialakítva. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 11.05.2021 12:10
Tisztelt INVITAL! A filterbox összeszerelésénél szeretnék segítséget kérni, mert nincs hozzá magyar nyelvű útmutató. Mellékelten kérhetnék hozzá segítséget? Köszönettel Kovárné

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, az útmutató magyar nyelvű fordításán már dolgozunk, hamarosan küldünk Önnek egy rövid leírást miként szerelje össze a szűrőberendezést. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel 09.05.2021 15:18
Hello, lehet-e ehhez a szkimmerhez csere biomolitot vásárolni?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Az eredeti hab jelenleg nem áll rendelkezésre. Javaslom az univerzális https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvarijni-filtry/biomolitan-10x10x50-cm-jemny-ppi-30 vágását.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 17.04.2021 11:12
Üdv! Invitál slim led 65 l akvárium méretei érdekelnének! Köszönöm válaszát előre is! Révész Kovács Lilla

INVITAL

invitalpet.hu ír:
590 x 310 x 390 mm

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 08.04.2021 18:17
Hello, Szeretném megkérdezni, hogy milyen dimmert tudok használni ezen a világításon Van 2 cső, amin egy kézi dimmer van, de szeretném megváltoztatni valamire, ahol programozhatom a dimmelést, ami a legjobb krém lenne 2 cső?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezért találja a Programozható dimmer LED világításhoz 990 CZK-ért vagy az Aquatlantis Luminus.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 03.04.2021 17:51
Hello, lehetséges-e külön megvásárolni ennek a lámpának a tartóit (két fehér műanyag fogantyú a fedélre csavarozáshoz), amelyek a csomagban vannak? Vagy van valami hasonló, ami helyettesíthető?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot. Megkaphatod ezt: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/prislusenstvi/up-aqua-prisavka-s-plastovou-objimkou-22mm-2ks csak nem használsz tapadókorongokat

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 17.03.2021 17:07
Hello, nemrég kértem tanácsot, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem, hogy két Aquastel Glas Plant és White 36W 130cm-es 130W LED csövet együttesen tápláljak. Megadta a választ 8A, amit köszönök, csak nem találtam a kérdéses terméket ( a tápegységet az Ön webáruházában), mikor lesz készleten? Köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Mi sajnos nem kínálunk ilyet, de más webáruházakban ez egy nagyon gyakori termékkör. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel 16.03.2021 14:16
Hello, szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen erős tápegységre lenne szükségem két Aquastel Glas Plant és White 36W 130 cm-es 130W-os LED cső összekapcsolásához. Köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, 8A

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 04.03.2021 00:39
Hello Szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem ezt a szivattyút, akkor a szelep a szivattyúval együtt jár?,Előre is köszönöm a választ Pavlas.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A tömlőbemenet a szivattyúba van beépítve.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 53 liter, belső szűrővel 03.03.2021 11:13
Hello, rendeltem Aquastel LED üveg növény 42W 150cm világítás önöktől, a világítás érkezett sérült törött védőcső a panaszon dolgozik, az én részemről úgy gondolom, hogy az áruknak nagyobb biztonságra lenne szükségük a szállítás során bekövetkező károk ellen. Köszönöm Roman.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Köszönjük a figyelmét.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL SLIM LED akvárium szett 65 liter, belső szűrővel és fűtéssel 10.02.2021 09:49
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a szivattyú a sun sun 604B-hez is illik-e?

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Nem hinném, nem ehhez a termékhez készült.


Érdekelheti Önt