INVITAL SLIM LED akvárium szett 24 liter, belső szűrővel

Termékkód Z03661

Akvárium szett kezdőknek és haladóknak egyaránt Teljes ismertetés

16 129 Ft
13 329,75 Ft ÁFA nélkül
db
Több db van raktáron
Termék Önnek kézbesítjük holnapután 15.04.
 • A rendelés kézbesítése 13.04.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.04.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.04.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 14.04.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 15.04.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Akvárium szett kezdőknek és haladóknak egyaránt

Ez a csomag mindent tartalmaz, amire szükség van egy gyönyörű társasági akvárium létrehozásához. A burkolat beépített LED világítással rendelkezik, amelyet egy további LED fénycsővel lehet meghosszabbítani. A készlet kristálytiszta víz szűrőt tartalmaz. Az egész akvárium a keretben van, így nincs szükség alátétre.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38139-1401099304.jpg

Kényelmes működtetés:

A fedél hátsó részén található egy nyitható ajtó a halak etetéséhez. A burkolat pántokra van szerelve, így a karbantartás több mint egyszerű! A burkolatnak formatervezett rései vannak a hatékony szellőzés érdekében, a burkolat nedvessége így nem kondenzálódik, és a világítás élettartama meghosszabbodik.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38350-1902102983.jpg

Modern LED világítás:

A modern és gazdaságos LED-világítás lassan, de biztosan kiszorítja a fénycsöveket. És nem csoda. A LED-világításnak számos tagadhatatlan előnye van. Erősebb megvilágítást biztosít kevesebb energiával, mint egy fénycső. Ráadásul csaknem tízszer hosszabb az élettartama. A LED világítás szintén része ennek az akváriumkészletnek, és az akvárium burkolatában van elhelyezve. A burkolat még egy második LED csőhöz is felszerelhető, arra az esetre, ha az igényesebb növényekhez vagy a halak jobb színezését elősegítő, meghatározott spektrumú világításra van szükség.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/38351-1902114762.jpg

Keret az akvárium alján

Az akvárium alján lévő keretnek köszönhetően nem szükséges alátétet használni az akváriumhoz. Maga a keret lehetővé teszi a  biztonságos elhelyezést.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/32843-1308343425.jpg

Szűrőrendszer:

A szűrőrendszer minden akvárium szerves része. Normális esetben a növények biztosítják a szűrést. Ebből viszont nagy mennyiség szükséges, így nem lenne elég élőhelye a kishalaknak. Ezért minden akváriumot fel kell szerelni egy szűrővel, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a halak salakanyagát az akváriumból. A szűrő biomolittal, mini kerámia gyűrűkkel és aktív szénnel ellátott patronnal rendelkezik. A víz tökéletesen tiszta marad, és Őn élvezheti a gyönyörű látványt. A szűrő szabályozót is tartalmaz.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/administrace/upload/38352-1902427685.jpg

TIPP: Az EasyTank helyes beállítása

Aljzat

Első lépésben át kellene gondolni, hogy valójában hogyan képzeljük el az akvárium arculatát. Megfelelő aljazatot választunk, és mivel az akváriumban termesztett növények meglehetősen igénytelenek, ezért az UNISOIL porózus szubsztrátumot választjuk. Ha az aljazatot valamilyen más színben kézpeli el, vagy "a természet útján halad", válassza az akváriumi homok egyikét. Növények számára 1-3 mm-es kvarchomokot, vagy 2-4 mm-es akváriumi homokot válasszon, vagy fekete, vagy akár fehér színben. Dekorációs célokra finomabb frakciójú homokot választunk, ideális esetben 0,8-1,2 mm. Kalkulátorunkban könnyen kiszámíthatja az aljazat és a homok mennyiségét az aljzatok és homok kategóriában.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/substrat.jpg

Dekoráció

Miután elkészítettük az aljazatot, elhelyezzük a dekorációt az akváriumban. Kövek és gyökerek közül választhatunk, többnyire M és S méretben. A választás teljes mértékben az Ön fantáziáján múlik! A gyökerek kínálatából említésre méltó a Moor Wood, más néven Amano wood, amely elágazásaival az akvárium dominans részét képezi. A Light Wood és a Dark Wood gyökerei kevésbé elágazók, ámde együtt szépen elrendezhető növények. A kövek kategóriájából is akad választék, mégpedig a Seiryu Stone, a Dragon Stone és az újonnan kínált egzotikus Elephant Stone. A vegyes kombinációk nem zárják ki egymást, ez teljesen az Ön ízlésének függvénye.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/dekorace.jpg

Növények

Miután elrendeztük az aljazatot és végeztünk a dekorációval, hozzáláthatunk a növények ültetéséhez. Mint említettük, ez az akváriumkészlet igénytelen növények termesztésére alkalmas. Ilyenek például a Vallisneria, Limnophila, Egeria és Hygrophila nemzetségek növényei. Az ültetéshez kiválóan alkalmas eszköz a csipesz, amellyel gyönyörűen beszúrhatjuk a növények gyökereit a talajba. A kisebb növényzetű Anubias és a Microsoria ideális a dekorációra, az Akváriumi mohák kategóriájából pedig az összes kínálat felhasználható. Ezeknek a növényeknek a legegyszerűbb rögzítési módja a Seachem Flourish Glue segítségével ajánlatos. A növényeket egy hónapig trágyázzuk Seachem Flourish magasan koncentrált műtrágyával.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/rostlina.jpg

Az akvárium működtetése és a halak betelepítése

A szűrés fontos része nemcsak mechanikus módon lehetséges, - a piszkos részecskék eltávolítása stb., hanem a biológiai úton is történhet. Ezek hasznos baktériumok használatát jelenti, amelyek elpusztítják a káros anyagokat, például az ammóniát és másokat. Ezek a hasznos baktériumok a mellékelt Seachem Matrix szűrőjében telepednek le, ezért az első naptól kezdve folyamatosan működtetni kell a szűrést! Körülbelül 4-5 hét múlva telepítjük be a halakat az akváriumba. Ezt az időt lerövidíthetjük a Seachem Stability szűrőbaktérium fogantyújának használatával, ahol megfelelő adagolással már 2,5-3 hét alatt beengedhetjük a halakat az akváriumba.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/fish-large.png

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Még nincs szöveges értékelés hozzáadva, legyen Ön az első és segítsen másoknak is a kiválasztásban!

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Műszaki paraméterek

Rendelési szám: Z03661
Gyártó: Akváriumszettek 21–35 literig INVITAL | allFrom INVITAL
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 19-29 literig
Akvárium űrtartama: 25l
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.​Érdekelheti Önt