A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL Pond Filter Start 5000ml - indító baktérium gél

Termékkód Z10025
16 113 Ft
13 316,53 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 483 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Az INVITAL Pond Filter Start egy élő baktériumokat tartalmazó készítmény gél formájában, amely sűrűségének köszönhetően ideális közvetlenül a tavi szűrőben történő alkalmazásra. Nagyszerű megoldás a biológiai szűrés beindítására tél után vagy bármely karbantartás után. A baktériumok gél formája lehetővé teszi azok egyszerű megtapadását a szűrőközeghez és a víztisztítás jobb eredményeinek elérését.


Tulajdonságok ✨

A tavi szűrőnek az aktív időszakban optimálisan kellene működnie, ehhez pedig szükség van a hasznos baktériumokat biztosító szerekre. Az INVITAL Pond Filter Start biztosítja a nagy mennyiségű különféle fajtájú baktériumok adagolását, ami rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik:

✅ Biztosítja a tó optimális indítását

✅ Jelentősen csökkenti a szűrő és a tó karbantartását

✅ 100%-ban biztonságos a halak és a növények számára

✅ Csökkenti az ammónia és nitrit mennyiségét

✅ Csökkenti a szerves iszap képződését

✅ Biológiailag lebontja a nem elfogyasztott haleledelt

✅ Hatékonyan megelőzi az alganövekedést


Alkalmazás közvetlenül a szűrőbe 🧪

Az INVITAL Pond Filter Start nagy mennyiségű élő baktériumot tartalmaz, amelyek képesek eltávolítani a szerves hulladékot az Ön tavából. A baktériumok gél formájában elérhetőek és könnyen alkalmazhatóak a szűrőközegen, ezzel jelentősen felgyorsítja megtelepedésüket. Ez még gyorsabb hatást eredményez, mint bármely más készítmény, amely támogatja a baktériumok fejlődését.

Az ilyen hatékony és gyors szűrőbaktérium-megtelepedés meghosszabbítja a szűrő szükséges karbantartása közötti időt. Ez azt jelenti, hogy sokkal kevesebb vizet fog fogyasztani, és kisebb mértékben kell majd használnia a szűrőtechnikát.

😉 Az Ön tavának optimális állapota érdekében javasoljuk a tavi baktériumokat egyéb INVITAL márkájú készítményekkel kombinálni. A zöld zavarosság, algák eltávolítása és a víz teljeskörű megtisztítása érdekében az INVITAL Clear Pond készítményt ajánljuk. A fonalas algák és az aljzat szennyezettségének tökéletes eltávolítására az INVITAL Clear Pond Direct készítmény használatát javasoljuk.


Használat 💧

Használja kizárólag 10 °C feletti vízhőmérséklet mellett. Adagolja közvetlenül a szűrőbe, kapcsolja ki az UV-C lámpát 24 órára.

  • 👉 A szűrő beindításához a szezon elején adagoljon akár 100 ml-t m3-enként.
  •  👉 Az év folyamán a szűrő karbantartása után adagoljon 25-50 ml-t m3-enként.
Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Gyorsan elkészül a csapvíz a kezelés után. Kimondottan jó

Eddig úgy tűnik, hogy működik

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

azonnal felhasználható termék
jól alkalmazható a szűrőközegre és a szűrőfalakra

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Az Invital más tavi termékeit használom, és elégedett vagyok velük, így ezt is kipróbáltam, és eddig úgy tűnik, hogy működik.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt