Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

INVITAL EasyTank CASCADE LED 17L fekete

Termékkód Z00817

Modern akvárium szett kezdőknek és tapasztaltabbaknak Teljes ismertetés

17 557 Ft
14 509,92 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.
 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Modern akvárium szett kezdőknek és tapasztaltabbaknak

A szűrés és a világítás a fedél részben található, így zavartalanul élvezheti a víz alatti ékesség látványát

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/28088-2102162674.jpg

 

Teljesen integrált szett

Fedőszűrés

Az EasyTank PRO akváriumkészlet szűrő berendezése el van rejtve az akvárium fedő részében, és így nem csorbítja az akvárium belső megjelenését. A szűrésből származó szennyvíz keskeny, egyfajta permetező rámpára emlékeztető rések között megoszlik, így garantálja a tökéletes áramlást az akváriumban

LED világítás

A készlet nagyon gazdaságos és hatékony LED akvárium lámpát tartalmaz. 8500K színvisszaadásnak köszönhetően a halak színezete élénkebbnek tűnik. A literenkénti teljesítmény ideális az igénytelen növények termesztésére.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/28077-0802553387.jpg

FIGYELEM! Az akvárium nem tartalmaz fűtőtestet, ha közösségi helyiségekben van elhelyezve, ahol a hőmérséklet állandóan 20° C felett van, nincs rá szükség, ha azonban az akvárium nincs állandó hőmérsékletű helyiségben, javasoljuk, hogy vásároljon egy kis, feltűnés nélküli Heaqo fűtőtestet

Modern design

Gömbölyített üveg

A klasszikus akváriumokhoz képest az EasyTank PRO szett egy darabból készült, gömbölyített előlappal rendelkezik! Gyakran csak drágább akváriumkészleteknél található!

Ez a funkció növeli a modernebb dizájn hatást, az oldalak tökéletesen egyenesek, és így vizuálisan nem torzítják a halak / növények méretét.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/28278-2002407755.jpg

Két színváltozat

Az EasyTank PRO akváriumkészlet két színben kapható! Pontosabban a klasszikus fekete színben, amely a legtöbb helyiségbe beillik, illetve fehér színben, amely inkább a világosabb bútorokhoz vagy világos szobákhoz alkalmas.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/upload/28275-2002369295.jpg

 

 

Technikai paraméterek

Megnevezés Méretek Világítási teljesítmény Folyam
EasyTank CASCADE LED 7L 260 x 135 x 295 mm 3W 300 l/h
EasyTank CASCADE LED 17L 400 x 160 x 400 mm 5W 300 l/h

 

  TIPP: Az EasyTank helyes beállítása

Aljzat

Első lépésben át kellene gondolni, hogy valójában hogyan képzeljük el az akvárium arculatát. Megfelelő aljazatot választunk, és mivel az akváriumban termesztett növények meglehetősen igénytelenek, ezért az UNISOIL porózus szubsztrátumot választjuk. Ha az aljazatot valamilyen más színben kézpeli el, vagy "a természet útján halad", válassza az akváriumi homok egyikét. Növények számára 1-3 mm-es kvarchomokot, vagy 2-4 mm-es akváriumi homokot válasszon, vagy fekete, vagy akár fehér színben. Dekorációs célokra finomabb frakciójú homokot választunk, ideális esetben 0,8-1,2 mm. Kalkulátorunkban könnyen kiszámíthatja az aljazat és a homok mennyiségét az aljzatok és homok kategóriában.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/substrat.jpg

Dekoráció

Miután elkészítettük az aljazatot, elhelyezzük a dekorációt az akváriumban. Kövek és gyökerek közül választhatunk, többnyire M és S méretben. A választás teljes mértékben az Ön fantáziáján múlik! A gyökerek kínálatából említésre méltó a Moor Wood, más néven Amano wood, amely elágazásaival az akvárium dominans részét képezi. A Light Wood és a Dark Wood gyökerei kevésbé elágazók, ámde együtt szépen elrendezhető növények. A kövek kategóriájából is akad választék, mégpedig a Seiryu Stone, a Dragon Stone és az újonnan kínált egzotikus Elephant Stone. A vegyes kombinációk nem zárják ki egymást, ez teljesen az Ön ízlésének függvénye.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/dekorace.jpg

Növények

Miután elrendeztük az aljazatot és végeztünk a dekorációval, hozzáláthatunk a növények ültetéséhez. Mint említettük, ez az akváriumkészlet igénytelen növények termesztésére alkalmas. Ilyenek például a Vallisneria, Limnophila, Egeria és Hygrophila nemzetségek növényei. Az ültetéshez kiválóan alkalmas eszköz a csipesz, amellyel gyönyörűen beszúrhatjuk a növények gyökereit a talajba. A kisebb növényzetű Anubias és a Microsoria ideális a dekorációra, az Akváriumi mohák kategóriájából pedig az összes kínálat felhasználható. Ezeknek a növényeknek a legegyszerűbb rögzítési módja a Seachem Flourish Glue segítségével ajánlatos. A növényeket egy hónapig trágyázzuk Seachem Flourish magasan koncentrált műtrágyával.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/rostlina.jpg

Az akvárium működtetése és a halak betelepítése

A szűrés fontos része nemcsak mechanikus módon lehetséges, - a piszkos részecskék eltávolítása stb., hanem a biológiai úton is történhet. Ezek hasznos baktériumok használatát jelenti, amelyek elpusztítják a káros anyagokat, például az ammóniát és másokat. Ezek a hasznos baktériumok a mellékelt Seachem Matrix szűrőjében telepednek le, ezért az első naptól kezdve folyamatosan működtetni kell a szűrést! Körülbelül 4-5 hét múlva telepítjük be a halakat az akváriumba. Ezt az időt lerövidíthetjük a Seachem Stability szűrőbaktérium fogantyújának használatával, ahol megfelelő adagolással már 2,5-3 hét alatt beengedhetjük a halakat az akváriumba.

https://www.rostlinna-akvaria.cz/clanky-img/fish-large.png

 

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 29. 12. 2020 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 7L fekete

+ szép, kicsi, pont jó az asztalra :-)
+ szép design
+ világítás csak megfelelő, nem túl intenzív
+ az elején (kb. 10 perc) a szűrés zajos volt, utána rendben volt.
- a szűrőn lévő információs címke az elülső oldalra van ragasztva. Ahelyett, hogy hátulról és nem látható. A nagyobbiknál azt hiszem, az oldalán van. Így lesz egy szép fekete-fehér akváriumod, és megzavarja a kirívó címke. Részlet, de ez egy bumm.

Név nélkül nap 3. 2. 2020 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 7L fekete

+ A felső műanyag fedelet nem lehet levenni, így attól tartok, hogy gond lesz a tisztítással. Akvárium szép egy harcos hal ideális.

Név nélkül nap 4. 1. 2020 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 17L fekete

+ jól csomagolva és gyorsan szállítva

Név nélkül nap 11. 11. 2019 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 17L fekete

+ egy jó kis akvárium
jó, elegendő fény
erős szerelő, talán túlságosan is, a halaknak sok dolguk van, hogy ne pörögjenek az akváriumban :-)
ár

Név nélkül nap 1. 11. 2019 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 17L fekete

+ Azért választottam, mert nagyon jól néz ki, hogy megfeleljen
kis helyiségekbe, a nappali dísze.

Név nélkül nap 7. 9. 2019 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 7L fekete

Nagyon szép kis akvárium, a felső fedél felcsukható, de nem távolítható el. Seacheme de nitrát illeszkedik 1/2 a táskám, egyébként a fedél kinyílt. Az első napon a felső fedél súrolta a világítást, és nem záródott jól, de a működés második napján minden rendben volt. Ez az akvárium mindenképpen remek kiegészítője az íróasztalnak és a polcnak, ahol nem foglal sok helyet, szépen megvilágított, és a vízesés nem zajos. A szivattyú motorja zúg egy kicsit, de semmi szörnyű. 2 aljzatra van szükség. Az egyik a világításhoz, a másik a szűrőhöz.

Név nélkül nap 7. 9. 2019 a terméknél INVITAL EasyTank CASCADE LED 7L fekete

Nagyon szép kis akvárium, a felső fedél felcsukható, de nem távolítható el. Seacheme de nitrát illeszkedik 1/2 a táskám, egyébként a fedél kinyílt. Az első napon a felső fedél súrolta a világítást, és nem záródott jól, de a működés második napján minden rendben volt. Ez az akvárium mindenképpen remek kiegészítője az íróasztalnak és a polcnak, ahol nem foglal sok helyet, szépen megvilágított, és a vízesés nem zajos. A szivattyú motorja zúg egy kicsit, de semmi szörnyű. 2 aljzatra van szükség. Az egyik a világításhoz, a másik a szűrőhöz.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z00817
Gyártó: Akváriumszettek 20 literig INVITAL | Vše od INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 20 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 19 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi | készletek
Alak: egyenes
Cél szerint: bettáknak
Akvárium méretei: 40x20
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL EasyTank CASCADE LED
Állatfajra: bettáriumok


Érdekelheti Önt