A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi

Termékkód Z00819
22 242 Ft
18 381,82 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 445 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

INVITAL EasyTank - tengeri és édesvízi akvárium

Nano akvárium MAXI szűréssel, nagyon igényes akvariszták számára.

A kis térfogatnak köszönhetően az akvárium könnyen elrendezhető és karbantartható.

Az akvárium méretei (cm):

  • 20 x 23 x 22 10L verzió
  • 36 x 20 x 22 16L verzió
  • 27x 26 x 25 18L verzió - ezen belük a szúrő mérete: 25x6,5x25 cm 

A csomag tartalmazza az üveget, egy akváriumi LED lámpát, szivattyút és szűrőptaronokat

Kamra szűrés

Ennek az akváriumnak a legnagyobb előnye a szűrés és a mérete. Kis nano-akváriumokban gyakran találkozunk belső szűrőkkel, amelyek az igényesebb akvaristák számára kicsinek bizonyulnak. Noha teljesítményük megfelelő, nincs elegendő szűrőanyaguk, amelyekben nitrifikáló baktériumok élnek, és amelyek biztosítják a víztisztítást.

Tehát ha sűrűn benőtt, igényesebb növényekkel (piros, szőnyeg) rendelkező akváriumot tervez, akkor ez az akvárium bizonyosan kielégíti az igényeit. Az EasyTank szűrését a hátsó részen lévő kamra biztosítja, ahol a víz egy nyíláson keresztül ármlik a kamrába, áthalad a szűrőpatronokon, majd egy fúvókával ellátott szivattyún keresztül visszatér az akváriumba. A fúvóka tetszőlegesen irányítható úgy, hogy az akváriumban áramló víz minimalizálja az algák szaporodásának a lehetőségét.

Az Easytank alkalmas tengeri akvaristák számára is, akik bizonyosan ismerik a kamra szűrés előnyeit egy ilyen kis akváriumban.

A szűrés biomolit szűrőket és szivattyút tartalmaz. A szűrőkamra azonban sokszor több szűrőanyagot képes befogadni

Szűrőpatronok 

Javasoljuk egy speciális szűrőanyag, a Seachem Matrix használatát, amely garantálja a tökéletes szűrést. A víz maximális áttekinthetősége érdekében használhatja a Seachem Purigen terméket, amely magába szívja a szennyeződéseket, majd egyszerűen lemossa a SAVO-ban.

LED világítás

Az akvárium készlet 5,3 W teljesítményű LED lámpát tartalmaz! Ez azt jelenti, hogy ezzel a fénycsővel olyan növényeket termeszthet, amelyek valóban igényesek a fényre. Tehát egyáltalán nem korlátozza a növényfajok megválasztását. A LED világítás előnye a hagyományos fénycsövekkel szemben 2–3x alacsonyabb teljesítmény ugyanazon fényerő mellett. További előnye a jobb fényspektrum, amely alatt a növények élénkebb színűek és vitálisabbak.

TIPP! Hogyan kell megfelelően kialakítani az akváriumot

Szubsztrát

A növények termesztésére az INVITAL Japanese Soil ajánljuk, ez a legmegfelelőbb a növényeknek. Ha olcsóbb alternatívát keres, akkor válassza az Unisoil.

Díszítő elemek

Javasoljuk természetes parafa, a halak úgy fogják érezni magukat, mint az eredeti, természetes közegben. Most, kb. 1/4 -ig töltse meg vízzel és beültetheti a növényeket. Több növényt használ, annál kisebb a kockázata az algák megjelenésének. Egy 50 l akváriumba 6-7 kosár ideális. JHogy hogyan kell kiválasztani a megfelelő növényeket a követklező cikkünkben olvashat Ösztönzés és tippek a növény kiválasztáshoz. Az akvárium mérete szerint a növény kategóriák részlegben válassza ki a szükséges növényeket.

Most már tele töltheti az akváriumot és bekapcsolhatja a szűrőt. A szűrőbaktériumok állandó oxigénellátásának fenntartása érdekében soha ne kapcsolja ki a szűrőt. Kapcsolja be a fényt a kapcsolóórán, és az algásodás megelőzése érdekében legfeljebb 8 órát állítson be.
A vízhez adjon hozzá szűrő baktériumok. A növényeket hetente egyszer tápoldattal táplálja, hogy szépen gyarapodjanak komplex táp.

A víz 1/3 -t 7-14 nap alatt rendszeresen cserélje.
A halakat az akvárium indításától számított 3-ik héten engedje be. A szűrőben meg kell, hogy jelenjenek a szűrő baktériumok. 1 cm hal 1 liter vízhez szabály szerint telepítse őket. Tehát, az 50 l akváriumba 13 db 4 cm halat lehet beengedni. Szerezzen be néhány algafogyasztó halat, csigát vagy garnélarákot. Sokat segítenek majd az algák elleni harcban.

Egyéb elemek, amelyek szintén szükségesek lesznek:

  • Levegőztető szivattyú - ha az akváriumban növények is vannak, amelyek oxigént termelnek, akkor nem szükséges.
  • Fűtőtest - ha az akvárium 22 fokos hőmérsékletű szobában van, aakor nem szükséges.
  • Folyékony szén-dioxid - ha az akváriumban növények is vannak, és szeretné a fejlődésüket fokozni, használjon folyékony szén- dioxidot. A növények szépek lesznek, és kevesebb alga lesz.
  • Táp - a halak méretétől és fajtájuktól függően válassza ki a megfelelő tápot.
  • Csapvíz kezelés - ideális a csapvíz klórszintjének csökkentésére.
  • Kiegészítők– a következő tételekre a víz cseréjekor lesz szüksége: Iszaplopó, algakaparó, hőmérőady.

Problémamentes kézbesítés garancia

Nagy tapasztalatunk van az akváriumok szállításában, és naponta több tucat akváriumot küldünk el szállítmányozókon keresztül. Ráadásul problémamentes szállítási garanciát kínálunk, így ha mégis sérült akváriumot kap, csak küldjön fényképeket, és mi küldünk Önnek egy új akváriumot, vagy visszatérítjük a vételárát!

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Kálna G. 26.4.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi

Kiváló termék, nagyon szeretem.

Fedor C. 5.1.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

📝 16.5.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi

Magam sem hittem el, de 11 hónapja nem tisztítottam a szűrőt - az állapot csak a garnélarák volt, túltáplálás nélkül.

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 3.5.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

Igen tökéletesen mini aqua második éve működik.

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 17.3.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

Szuper, gyönyörű kiegészítő

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 26.1.2023 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

Kicsi, de szép. Elfér a dohányzóasztalomon a monitorom mellett.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 1.9.2022 a terméknél INVITAL EasyTank 16l tengeri és édesvízi

szép design, funkcionális szűrés
Ez nem üveg - az általam vásárolt darab helyenként valamilyen jelzésekkel volt tele, mintha valaki flexóval vágta volna ki.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 25.3.2022 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

Kiváló tervezés
Elegáns
Szuper szűrési megoldás
A csomagolásban nem található utasítás a szűrés összeszereléséhez
A szűrő kivezetése (csőr) már kicsomagoláskor megrepedt. (Szerencsére a funkcionalitást nem befolyásolta)

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 10.3.2022 a terméknél INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi

Ez egy nagyon jó készlet az aquascapinghez is. Ha mini akváriumot vagy garnélarákos akváriumot keres, és van tapasztalata az akvarisztikában, nagyon ajánlom. Ha kezdő vagy, én nagyobb akváriumot keresnék. Izgatott vagyok. Az asztalomon van, mint a kis bonsai növényem.
igazán alkalmas a haladó akvaristák számára is, akik játszhatnak a vízparaméterekkel, amelyek gyorsan változnak egy kis térfogatban.
egy csendes merülő szűrő, amely óránként legfeljebb 210 liter szűrésére képes. Állítható teljesítmény.
a szűrőrekesz 3 különálló kamrára van osztva. Rengeteg szűrőanyagot tartalmaz. Becslésem szerint 1-2 liter. Ráadásul egy mini fűtőtest is elfér benne.
Erőteljes Led világítás 6,3 wattos fehér, piros és kék színnel. Többféle kapcsolható üzemmód. Még az igényes növényeket is gond nélkül neveli. Ez az első olyan készletem, amely valóban elegendő megvilágítással rendelkezik az alapban.
Az akvárium alján az első és a második szűrőkamra között szilikonnal rosszul volt lezárva. Volt egy nem kívánt vízáramlás, amely részben megkerülte a szűrőközeget. De én magam is megjavítottam otthon aqua szilikonnal, panasz nélkül.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 7.12.2021 a terméknél INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi

Az egyetlen mini akváriumkészlet, amely funkcionális szűréssel is rendelkezik, nem csak vízkergetővel. Ez tényleg képes fenntartani a biológiát még egy ilyen kis helyen is. Minimalizálja a karbantartás gyakoriságát. Javaslom, hogy állítsd alacsonyabb áramlási sebességre, vagy csúsztass egy darab fekete habot a kifolyócső fölé - az áram lebomlik, és nem mosás. Ugyanilyen kamrás szűréssel beragasztva olcsóbban is elkészíthető, de akinek azonnal kell a termék, és nem kell elkülöníteni, annak ajánlom. A 20L-ig terjedő akváriumok között a legjobb

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: Z00819
Gyártó: Akváriumszettek 20 literig INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
Kategória: Akváriumszettek 20 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 19 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi | nano | mini
Alak: egyenes
Cél szerint: tengeri nano
Fedél: LED világítással
Termékvonal: INVITAL EasyTank fedél nélkül
Akvárium űrtartama:
Akvárium méretei:

Összesen már 11 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi 12.06.2021 22:06
szeretnék érdeklődni h 2 db mocsári teknősnek megfelel-e? Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, mindenképpen nagyobbat ajánlunk. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 25.05.2021 12:29
Jó napot kívánok! Szeretném megkérdezni, hogy 3 db törpe karmosbékának megfelelő lenne-e ez az akvárium? Vagy tudnának mást ajánlani? Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a karmosbékának ezt az akváriumot nem ajánljuk. Legalább 40 L akvárium lenne a megfelelő. Az akváriumban legyenek növények is - úszó növényeket beleértve. Aljzat nem szükséges. Az akváriumot le kell zárni, hogy ne menjenek ki belőle. Víz nélkül kb. 10-15 percig élnénék, akváriumban kb. 3 évig, jó törődés mellett akár 5 ávig is. Természetben tovább élnek.  

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 16l tengeri és édesvízi 07.05.2021 09:39
A méretek hogyan értendőek? 36 szélesség? 20 Mélység? 22 magasság? Plusz gondolom a lámpa magassága? A legfontosabb a magassága ennek a modellnek lámpa nélkül! Üdvözlettel George

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, hosszúság, szélesség, magasság. A lámpával a termék kb. 10 cm-el magasabb.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 10l tengeri és édesvízi 02.05.2021 10:44
Hello. Tetszik ez a kompakt akvarium szett (INVITAL EasyTank 10l) de nagyon hianyos a leirasa. Latom budapesten nincs is uzletuk, bar szivesen megneznem a termeket vasarlas elott. Szeretnem tudni a termek mereteit. Nincs kiirva peldaul, hogy hany centimetert vesz el a szures a valos alapteruletbol, mennyi a kihasznalhato hely... milyen teljesitmenyu vizpumpa van hozza, hany liter per ora. Hany wattos. Es erdekelne ennek a termeknek a 16l es a 18l valtozatanak is a meretei, azaz hany cm a valos terulet es menyi a szuro resz., valamint a vizpumpa adatai. Koszi a valaszt elore is.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
A szűrőrendszer mérete (10 L akvárium esetén) 20x6x22 cm. A szivattú teljesítménye 210l/óra és a fogyasztása 1,7W

Az akvárium mérete (cm ) : 23 x 20 x 22 10L-es verzió  36 x 20 x 22 16L-es verzió 27x 26 x 25 18L-es verzió A szűrőrendszer általában az akvárium 1/3-át foglalja el.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 21.03.2021 07:31
Érdeklődnék, a szűrő teljesítményéről (l/h), illetve, hogy a szűrőpatronok a csomag részét képezik-e? Köszönöm

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Szűrő teljesítménye 210 l/h és a szűrőpatronok csomagban vannak.  

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 30.09.2021 16:51
Helló, mi a fény hossza az adatokban azt mondja, hogy 69cm - 99cm mi? Van egy 79 cm széles akváriumom, megfelelő a fény?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot kívánok,
a lámpa 70 cm hosszú.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 18.07.2021 11:29
Szia, azt szeretném megkérdezni, hogy milyen tápegységet tudnék használni két lámpa - Aquastel LED világítás Glass Plant 18W 70cm és Aquastel LED világítás Glass White 18W 70cm - csatlakoztatásához? Alternatívaként milyen osztót használhatnék? Köszönöm a választ.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A tápegységnek kétszer olyan erősnek kell lennie, mint az eredetinek, tehát ha a lámpa például 12V 1,5A-t használ, akkor egy 12V 3-5A-s tápegységet kell vásárolnia. Egy példa:
https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/rozbocovac-na-dve-led-svitidla Használja ezt a felosztót:
https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/rozbocovac-na-dve-led-svitidla

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 13.07.2021 10:28
Kábé 1,5 év után a LED-jeim már nem világítanak...., főleg a piros és a kék. Tudna tanácsot adni, hogy a "garancia" kiterjed-e rá vagy sem ? Köszönöm válaszát. Szia Peter.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ha a LED-ek nem világítanak, akkor a termékre 2 éven belül igényt tarthat az alábbiak szerint:  https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/reklamace

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 09.04.2021 18:21
Hello. Szeretném kicserélni a világítást ezen a készleten (Diversa Comfort akvárium szett 126 l fekete LED), tok hozzáadni : Aquastel LED világítás Üveg növény 18W 70cm. Az eredeti világítás úgy tűnik, hogy gyenge . fog illeszkedni a házba, vagy tanácsot :-) Köszönöm a válaszát.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, A világítás könnyen cserélhető, átmérője megegyezik az eredeti LED-csőével. Tartalmazza a cserekonzolokat, így több csövet is felszerelhet a házba.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 12.01.2021 22:35
Hello, kaphatok digitális fényerőszabályzót a lámpához? Keresem a módját annak, hogyan lehet a fényt be- és kikapcsolni. Köszönöm válaszát
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Kapcsoló aljzat: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/co2-do-akvaria/spinaci-hodiny Egy másik lehetőség, hogy a vezérlőt itt találja: https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/led-osvetleni-akvaria/chihiros-commander-1-kontroler-pro-rizeni-led-svetel

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL EasyTank 18l tengeri és édesvízi 06.12.2020 19:39
Hello, ez a világítás beépíthető a https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/akvaria/diversa-akvarijni-set-startup-80-cerny-112l szett házába ? Köszönöm.
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, megteheti

Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt