🔥KEDVEZMÉNY: Állvány világításhoz Több infó 01n 09ó 08p 47m

A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Hsbao EW-18 áramoltató szivattyú 4 000 l/óra

Termékkód Z00944
29 339 Ft
24 247,11 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 30 db

A kézbesítési dátum betöltése

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 733 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Az EW termékcsalád HI-TECH áramoltató szivattyúja az Ön akváriuma számára.

A Hsbao EW termékcsaládjának szivattyúja a széles körű lehetőségek, a kiváló minőség és a kedvező ár tökéletes kombinációja.

A termékek kiváló minősége a működési üzemmódok beállításának korlátlan lehetőségével együtt az EW termékcsaládot a piacon elérhető legjobb vízkeringető szivattyúk szintjére emeli.

A szivattyú LCD kijelzővel rendelkező vezérlővel rendelkezik, amellyel beállíthatóak a különféle üzemmódok.

A helyes vízkeringetés a tartályban a legfontosabb dolog, amit biztosítani kell.

A víz nem megfelelő áramlása miatt megeshet, hogy az adagolt trágya nem jut el minden növényhez, algák jelenhetnek meg, és a növények hervadni kezdhetnek.

A nagy mennyiségű beállítható üzemmódnak hála a szivattyú képes valósághűen utánozni a természeteshez közel álló körülményeket.

A szivattyút a következő üzemmódokra lehet beállítani:

M1: Streaming üzemmód – a szivattyú ebben az üzemmódban állandó vízáramlást hoz létre.

M2: Hullám üzemmód – a szivattyú/szivattyúk összefüggő megszakított intervallumokban dolgoznak, ami hullámokat hoz létre egyenesen az Ön akváriumában. Így az akvárium teljes víztartalmát mozgatják.

M3: Hullám 2 üzemmód – a szivattyú/szivattyúk rendszertelen megszakított intervallumokban dolgoznak, ami

hullámokat hoz létre egyenesen az Ön akváriumában. Így az akvárium teljes víztartalmát mozgatják.

M4: Hullám 2 üzemmód – A szivattyú/szivattyúk teljesítménye 30%-tól 100%-ig változik a szinuszhullámban. Ezáltal hullámverést szimulálnak.

M5: Véletlenszerű üzemmód – A fordulatszám véletlenszerű változása megy végbe.

M6: Individuális üzemmód – a felhasználó individuálisan állíthatja be a hullámok üzemmódját és a szivattyú teljesítményét

Minden szivattyú kerámiatengellyel van ellátva, ezért ellenáll a sós tengervíznek.

A szivattyú a nyolcféle erősségű teljesítményi üzemmód egyikében működhet. Az áramlás ereje így speciálisan az Ön tartályának megfelelően beállítható.

A szivattyú szürkületi érzékelővel ellátott. Amint az Ön megvilágítása átkapcsol nappaliról éjjelire, a szivattyú ezt érzékeli, és a fényerő éjszakai üzemmódra csökken (minden szükség szerint beállítható).

Az etetési üzemmód is hasznos funkció. A szivattyú tíz percre kikapcsol, majd magától bekapcsol, hogy ne felejtse el az etetést.

A mágnesek segítségével történő rögzítésnek hála a szivattyú nagyon csendes, semmiféle rezgés nem keletkezik általa.

Az EW széria szivattyúinak vezérlői vezeték nélkül kommunikálnak, ennek köszönhetően több szivattyú működtethető egy vezérlő segítségével.

Ez az irányítás megkönnyíti a telepítést és több szivattyú irányítását.

A Hsbao cég az EW széria szivattyúinak a gyártásához a lehető legkiválóbb minőségű anyagokat használja, a masszív robusztusság hosszú élettartamot biztosít.

A szivattyú erős mágnessel ellátott, amely lehetővé teszi a szivattyú egyszerű és erős felszerelését az akvárium szélére.

Műszaki adatok:

  • Fogyasztás: 40 W
  • Teljesítmény: 500-tól akár 13 000 l/óráig
  • Méretek: 94 x 94 x 140 mm
Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Optimális

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Monster... nagy, nehéz, jó minőségű, csendes... csak 1000l+ vízhez ajánljuk.

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagyon csendes

SK

Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

határozottan megoldja az elégtelen vízáramlás problémáját
sok különböző beállítás
a teljesítményszabályozás lehetősége
túlárazott Kína
abszurdan túlméretezett
Az eladó szerint a teljesítmény 500 - 8000l/óra, és ezt a modellt 350l feletti akváriumokhoz ajánlja. Az EW-18 alsó modell esetében az áramlási sebesség 500-4000 l/óra. Amikor beszereltem a 480 literes akváriumomba, mindegy hova tettem, minimális teljesítménynél az akvárium egy turmixgép lett, minden, ami nem volt felcsavarozva, szétverték, és a halak nyilvánvalóan sokkot kaptak. Az egyetlen, ami valamennyire elfogadható, az a közvetlenül a kifolyócső alatt, a kifolyó irányában történő elhelyezés, de még akkor is túl sok a teljesítmény (vagy a szivattyúból érkező áram). A szabályozhatóság mindenképpen előny, de hogy a maradék 20 fokos teljesítmény mire jó, azt nem tudom megmondani. Az akváriumnak sokkal nagyobbnak kellene lennie (az enyém 160 cm hosszú), esetleg növények és kis garnélarákok nélkül. Szóval az én esetemben eléggé csalódott vagyok, hiányzik az alacsonyabb teljesítmény. A különböző üzemmódok beállítási lehetőségei széleskörűek, azonban egy édesvízi akváriumban valószínűleg nem szeretne nagy hullámokat kelteni a felszínen. A hat extra üzemmód közül kettőhöz két pumpára van szükség, amit az utasításból megtudhat. Így végül is csak egy minimális áramlású üzemmód használható az igényeimnek megfelelően (a vízáramlás növelése az akváriumban), és ezért a beállítások széles skálája teljesen felesleges számomra.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Nagy monozstvo beállítások .
Van akváriumom w-150cm- h-70cm d-60cm üvegvastagság 12mm
Igen, hallani lehet egy kicsit , de csak az első két napban, amíg meg nem érti a beállításokat. Nagyon erős , így a teljesítmény az alacsonyabb beállításokon van. Van egy beépített szűrőm , így ez a kiváló minőségű szivattyú segít a szűrő szintjének és áramlásának fenntartásában.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 21.12.2021 a terméknél Hsbao EW-28 áramoltató szivattyú 8 000 l/óra

Gyönyörűen működik, és a beállítási lehetőségek csodálatosak. Szilikonos vazelinnel kenve gyönyörűen csendes.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 20.12.2020 a terméknél Hsbao EW-18 áramoltató szivattyú 4 000 l/óra

Az állíthatóság tényleg nagyszerű, ahogy a zajszint is, és ez engem rettenetesen zavar. A leírásban a szivattyú QUIET-ként van feltüntetve, de ez a szivattyú, ami nekem van, határozottan nem.... Nekem az előszoba és a nappali közötti falban van az aqua, ahol a szivattyú az üvegre van az előszobából, és ha normál hangerőn van a TV, akkor eléggé érezhető és idegesítő hang. És ha kikapcsolom a tévét, vagy csak ülünk és beszélgetünk, akkor személy szerint engem személy szerint megőrjít... még a belső Fluval szűrő sem csap ekkora zajt. Már 3 napja a tartályban van, és valószínűleg ki fogom húzni és bepakolni... A fényérzékelő valószínűleg szintén rendben van, de ismét nem nekem, mivel a folyosó, ahol található, általában sötétebb, és így folyamatosan halványan megy... szerencsére ki lehet kapcsolni. Sajnos itt nincs nagy választék a szivattyúkból, azaz raktáron... A Hydor 1600 gyenge volt, ez pedig 4000 és őszintén szólva egy 100 x 40 x 60 (lxwxh) akváriumhoz nincs dicsőség még maximumon sem és ez tényleg érezhetően hallható... a mágneses fogás 15 mm-re van írva, az üvegem 12-es és amikor a szivattyú tele van, akkor van rezgés és hajlamos csúszni. Az alábbi kollégámmal szemben már megvolt az angol nyelvű utasítás, de a wi li gomb funkcióját csak az ő hozzászólására reagálva olvastam el :-). De ez egy szubjektív vélemény. Sajnos nem sok véleményt találtam róla vásárlás előtt, keresni fogok egy másikat :-(

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

📝 20.12.2020 a terméknél Hsbao EW-18 áramoltató szivattyú 4 000 l/óra

A beállítás tényleg nagyszerű, ahogy a zajszint is, ami engem rettenetesen zavar. A leírásban a szivattyú QUIET-ként van feltüntetve, de az enyém határozottan nem az.... Van egy aqua a falban az előszoba és a nappali között, ahol a szivattyú az üvegre van az előszoba oldalán, és ha a TV normál hangerőn van, akkor eléggé észrevehető és idegesítő hang. És ha kikapcsolom a tévét, vagy csak ülünk és beszélgetünk, akkor megőrülök..... Még a Fluval belső szűrője sem csap ennyi zajt. Már 3 napja van a tartályban, és azt hiszem, hogy kiveszem és bepakolom..... A fényérzékelő valószínűleg szintén rendben van, de megint csak nem nekem, mert a folyosó, ahol van, általában sötétebb, és így folyamatosan halványabbá válik. .... szerencsére ki lehet kapcsolni. Sajnos itt, azaz a .... oldalon nem sok szivattyú közül lehet választani. A Hydor 1600 gyenge volt, ez pedig egy 4000-es, és őszintén szólva egy 100 x 40 x 60 (lxwxh) akváriumban még max-on sincs dicsőség, és tényleg érezhetően hallható..... A mágneses rögzítés 15 mm-re van írva, az üveg, ami nekem van, 12 mm-es, és amikor a szivattyú tele van, rezgések vannak, és hajlamos csúszni. Az alábbi kollégával szemben már megvolt a kézikönyv angolul, de a wi li gomb funkcióját csak az ő hozzászólására reagálva olvastam el :-). De ez szubjektív vélemény. Sajnos nem találtam túl sok véleményt róla vásárlás előtt, keresni fogok egy másikat :-(.

PL

Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Jól működik, de a beállítás bonyolultabb volt, mert az utasítások csak lengyel nyelvűek voltak.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt


Ne hagyja ki az e heti akciókat
75 645 Ft
7%
70 145 Ft

EHEIM Professionel 4+ 350 …

161 Ft
20%
129 Ft

Adagoló fecskendő 2 ml

45 000 Ft
15%
38 250 Ft

CO2 szett Standard éjszakai…

6 597 Ft
20%
5 278 Ft

INVITAL Pond Filter Bacto…

887 Ft
20%
710 Ft

Vízcső - fordított ozmózis 3…

2 726 Ft
20%
2 181 Ft

Neo Guard 300 ml

1 548 Ft
20%
1 238 Ft

Szénszűrő 10”, 10 mikronos,…

4 339 Ft
20%
3 471 Ft

Hsbao FHSB-750…

37 887 Ft
23%
29 016 Ft

Haqos EXPRO-1500 Plus…

12 723 Ft
20%
10 178 Ft

Ibuki Multi Mix 6 mm 10 l …

1 597 Ft
20%
1 278 Ft

Háromszög alakú iszap…

26 990 Ft
18%
22 132 Ft

Chihiros állvány VIVID és…

9 500 Ft
20%
7 600 Ft

INVITAL Japanese Soil 8l…

10 242 Ft
20%
8 194 Ft

INVITAL 3db.-os akvakertész…

96 613 Ft
5%
91 774 Ft

EHEIM Professionel 4+ 600 …

7 887 Ft
20%
6 310 Ft

INVITAL LED nappali és…

7 081 Ft
20%
5 665 Ft

Hsbao HSB-950B nyomószivattyú…

1 548 Ft
20%
1 238 Ft

UP Aqua műanyag növény 3121

16 113 Ft
20%
12 890 Ft

INVITAL RGB tavi világítás 3db

22 403 Ft
18%
18 370 Ft

Lávakövek S 8-20 cm…