Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

INVITAL CARBON 500 ml

Termékkód 641

Fontos szénforrást tartalmazó alapműtrágya. Az algák növekedését is gátolja. Teljes ismertetés

2 129 Ft
1 759,50 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.
 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Mi az INVITAL Carbon és miért fontos a használata?


A szén a növények alapvető építőeleme. Ez létfontosságú a növények számára, és hiánya a növények fonnyadásához és lassú növekedéséhez vezet. A növények a vízből főként szén-dioxid formájában nyerik a szenet, amelyet azonban a csapvízből eltávolítanak. Ezért CO2 készletekkel vagy INVITAL CARBON műtrágya formájában juttatjuk az akváriumba.

Ezenkívül a CARBON-nak algacid hatása is van, így elnyomja az algák növekedését. Az akváriumban lévő szén-dioxid mennyisége különböző okokból (a növények fotoszintézise, ​​az éjszakai  CO2 kibocsátás kikapcsolása ...) napközben ingadozik, ezért célszerű minden reggel széndioxidot adni hozzá, ami a szén folyamatos ellátását biztosítja a növények számára az egész nap folyamán.

A CARBON elsősegélyként működik az algák ellen. Nagyon hatékony az akvárium legtöbb algájával szemben, beleértve a rettegett fekete kefe algákat is. Ha algák jelennek meg az akváriumban, tegye az ajánlott napi adagot egy fecskendőbe, kapcsolja ki a szűrőt, hogy az akváriumban ne mozogjon a víz, és fecskendővel permetezze be az érintett területeket. 15 perc elteltével kapcsolja be újra a szűrőt. Ismételje meg ezt több egymást követő napon. Az algák először megpirosodnak, majd teljesen széthullanak.

Miért kifizetődő az INVITAL Carbon?


Minden folyékony szén hasonló, szinte azonos receptre működik. Az INVITAL Carbont megrendelésre készítjük, így a termék közvetlenül Önhöz, a felhasználókhoz kerül, ezért az ár alacsonyabb, mint egyéb konkurens folyékony szén.

 

Mikor használjon INVITAL CARBON-t?


Amint elkészül az akvárium, a növények állandó szénellátása és az algák megelőzése érdekében, illetve a már kialakult algák eltávolítására.

Hogyan adagolja az INVITAL Carbon-t?


 • Adagoljon 2 ml-t 50 liter akváriumi vízre.
 • A legnagyobb hatást a reggeli adagolással érhető el.

 

Akvárium térfogata (L)  Heti adagolás (ml)
20 7
50 14
100
28
150
42
250
70
Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 7. 9. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 5 liter

11/2019-ben vettem egy 5 literest 800,-Kc-ért. Megértem, hogy a kovász után sok minden drágább lett, de nem tudom, hogy mitől drágult ennyire egy gyenge glutalaldehid desztillált vízben oldott oldata? Két év +25% tényleg sok. Azt hiszem, normál áron vásároltam, nem akciósan.
Egyébként a lehető legrendszeresebben (naponta) és az utasításoknak megfelelően alkalmazom, és a harmat növekedése megállt. A fekete stettic esetében csak akkor működik, ha a szivattyú átmenetileg ki van kapcsolva, és a fecskendővel történő alkalmazás után közvetlenül a futószőrcsomóra, várjon 10 percet, mielőtt újra bekapcsolja a szivattyút, és lehetőleg ismételje meg 2-3 alkalommal a következő napokban. Akkor a legtöbbször a fekete halmozott faj barnává/szürkévé válik és meghal.
Hasonlóképpen a zöld hosszúszőrűek esetében is, ha valahol a tartályban marad egy darab, boldogan tovább nő, és csak a mechanikus eltávolítás és a közvetlenül a fajra történő újbóli alkalmazás kombinációjával lehet elpusztítani.
Persze nem csodaszer (nem is vártam, hogy az lesz, bár egyes gyártók bármit állíthatnak erről a megoldásról), de elég sokat segít.

Név nélkül nap 1. 6. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

Egy éve mechanikusan küzdök a bevezetett "békaszőrrel", a fénybeállítás nem segített, a vízminőség rendben, a detritusz minimális, az akvárium tele egészséges növényekkel... Végül beadtam a derekam ennek a terméknek, és mint egy pálcaintés, 14 nap után az algák szinte teljesen eltűntek. Nem pusztulnak el a garnélarákok és a halak, a növény továbbra is virágzik, és ami a legfontosabb, nincs több nyárscsavarás. Egy üveg fele elég volt egy 30 literes nanoakváriumhoz. Nagyszerű termék és különösen az eredmény.

Név nélkül nap 24. 5. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

Nekem algák voltak a növényeimen, hígítatlan karbonnal festettem, és kb. 4 percig hagytam rajta, majd leöblítettem, egy hét múlva a növényeim levelei elkezdtek szétesni, teljesen elrontotta a fiam. Ezért kell vigyázni, különben még a pumpa is egy nyomásra 500 ml-es kiszerelésnél 2,5ml-t ad nekem.

Név nélkül nap 13. 5. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

a 2+1 eladásban két darabot vásárolt, és a +1 nem volt csatolva

Név nélkül nap 16. 4. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

nagyszerű ár/minőség arány, az első két adagot helyileg adtam a helyekre, ahol a legtöbb alga volt, szinte azonnal vörös lett, majd fehérré vált, nem képződött több alga, és úgy tűnik, hogy a növények eléggé felélénkültek.
Ajánlom komplex műtrágyával kombinálva.
Megéri, különösen a kisebb akváriumok esetében.

Név nélkül nap 21. 3. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

+Már kb. 3 hete használom, ami az algák számára kriptikus, de persze algának nyoma sincs, viszont a növények szépen megfogták és gyönyörű új szárnyas zöld hajtásokat látok.
+Tényleg működik az áráért
+ az én esetemben még kezelnem kell a co2-t és ez a tökéletes választás !

Név nélkül nap 8. 1. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

A víz alatti alkalmazás nekem nem sokat segített a fajtákon (GSA) az anubiákon, de nagyszerűen működik, ha a vízcsere során a lehető legtöbb vizet leengedjük, és a kitett növényeket hígítatlan szénnel permetezzük be finom permetben, hagyjuk hatni kb. egy percig max. két percig, és öblítsük le vízzel (elég, ha alaposan leöblítjük az akvárium vizével). Így kevesebbet fogyasztok, általában a napi adag fele elég, és a hatás sokkal jobb. Már az első alkalmazás után egy héten belül teljesen eltűntek a fajok az összes permetezett levélről. Hátránya, hogy az aljzathoz közeli növényeknél nem használható, mert nem tudok annyi vizet elvezetni. Vigyázzon a hosszabb használatra, ha nem öblíti le a Carbon-t körülbelül két percen belül, akkor a levelek megégését kockáztatja.

Név nélkül nap 4. 1. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

Nagyszerű, viszonylag rövid idő alatt működik a szarvasmarha-, fonalas és sörteszerű algák ellen. A garnélarákok nem bánják.

Név nélkül nap 4. 1. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

Nekem a Ruducha szinte az egész 125l-es akváriumban elterjedt, mind a dekoráción, mind a növényeken, így a fecskendővel való alkalmazás nem működött, elég volt napi egy adagot közvetlenül a vízbe adni, és majdnem három után az algák elkezdtek bomlani és a növények növekedése javult. Körülbelül 10 nap elteltével szinte nincs több alga.

Név nélkül nap 4. 1. 2021 a terméknél INVITAL CARBON 500 ml

Nekem a Ruducha szinte az egész 125l-es akváriumban elterjedt, mind a dekoráción, mind a növényeken, így a fecskendővel való alkalmazás nem működött, elég volt napi egy adagot közvetlenül a vízbe adni, és majdnem három után az algák elkezdtek bomlani és a növények növekedése javult. Körülbelül 10 nap elteltével szinte alga mentes volt.

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 641
Gyártó: Folyékony szén akváriumba INVITAL | Vše od INVITAL
Kategória: Folyékony szén akváriumba
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Termékvonal: Invital Carbon


Érdekelheti Önt