A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Repti Zoo Mantis Box M – akril terrárium

Termékkód Z07561

A Mantis Box egy akril terrárium, amelyet sáskák tenyésztésére tervezték.  Teljes ismertetés

6 500 Ft
5 371,90 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Rendeljen ma 12:00 - és mi eljuttatjuk Önnek az árut holnapután 07.01.
 • A rendelés kézbesítése 06.29.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.29.

  ma

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.29.

  ma

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 06.29.

  ma

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 07.01.

  holnapután

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Repti Zoo Mantis Box M – akril terrárium

A Mantis Box egy akril terrárium, amelyet sáskák tenyésztésére tervezték. Fel van szerelve minden olyan megoldással, amely nemcsak a sáskák, hanem a tartályban lévő élő növények tenyésztését is megkönnyíti. Az akril doboz tartós anyag, amely ellenáll a sérüléseknek, és ami a legfontosabb, tökéletesen átlátszó. A Mantis Box ideális sáskák, rovarok, pókok és egyéb állatok tenyésztésére.

Egyetlen a maga nemében

A Mantis Box átgondolt kialakítású, a sáskák és más rovarok és pókfélék szükségességének figyelembevételével készült. Tartós konstrukcióval rendelkezik, és ellenáll a sérüléseknek, így még a legfiatalabb egzotikus rovarok kedvelői is használhatják.

Miért akril?

A doboz akrilból való gyártásának több oka is van. A doboz mindenekelőtt ellenáll a mechanikai sérüléseknek, és sokkal könnyebb. Ráadásul sokkal átláthatóbb. Csak ebből az anyagból lehetett a következő tulajdonságokkal rendelkező terráriumot létrehozni.

Tulajdonságok, előnyök és szerkezeti részletek:

Kezdjük a terrárium felső részétől.
- acél hálóval ellátott fedél, amely mágnesekkel van rögzítve, legfontosabb előnye a mikroháló, jó szellőzést tesz lehetővé, és nem jelent problémát izzó vagy halogén fűtőtest használata esetén, a fedél levehető, mágnesekkel záródik, amelyek megakadályozzák, hogy véletlenül kinyíljon.
- 0,9 mm furatok a doboz testén - minden fal akrilból készült, oldalt és hátul furatok vannak a szellőzéshez, a furatok átmérője 0,9 mm
- kivehető alsó tartály - a terrárium alsó alapja könnyen eltávolítható a terrárium egészéből, nagy mennyiségű szubsztrátum fér bele - akár 4 cm-es rétegvastagságig, bármilyen szubsztrátumot beletehet, még a legkisebbet is, de ami a legfontosabb, hogy naponta öntözheti vagy permetezheti, mert az alap teljesen vízálló, ennek az alapnak köszönhetően élő növényeket nevelhet, amelyek remek dekorációt és életteret jelentenek a sáskáknak és más rovaroknak, beleértve a pókokat is.
- öntözőkanna - de hogyan öntözzük a növényeket? Minden egyes esetben ki kell vennünk az alapot vagy ki kell nyitnunk a felső fedelet? De, nem! Az egyik falon van egy nyílás, amelyen keresztül öntözni lehet a növényeket anélkül, hogy a terráriumot kinyitnánk.

Milyen állatokra van tervezve?

 • sáskák
 • fapókok
 • egyéb rovarok és pókok
 • Műszaki adatok:

  teljes méret a talapzattal: 11 x 9,5 x 15,5 cm
  a doboz mérete: 10 x 8,5 x 15 cm
  a vízálló alap magassága: 4 cm

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés


  Érdekelheti Önt