A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Hikari Food Sticks 57g

Termékkód Z07950
2 538 Ft
2 206,96 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 63 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Kiváló táplálékforrás nagytestű húsevő halfajok számára, amely teljes mértékben helyettesíti az élő táplálék etetését.

  • A Hikari Tropical Food Sticks használatával csökkenti az élő táplálékban található paraziták és baktériumok által okozott fertőzés kockázatát.
  • Táplálkozási összetevők kiegyensúlyozott kombinációja, a kiterjedt kutatások alapján úgy tervezték, hogy serkentse az étvágyat, miközben elősegíti a halak egészséges fejlődését és ragyogó színezetét.
  • Ez az úszó táplálék féleség csökkenti a halak ürülékét és a víz zavarosságát. A ma elérhető legmagasabb minőségű karotinoidokat tartalmazza. Ezek a karotinoidok támogatják a szín kialakulását és fenntartását, és a halak egész évben jól fognak kinézni.
  • A Hikari Tropical Food Sticks-et szigorú minőségellenőrzési elvek szerint, oxigénálló tasakokba csomagolják, hogy megőrizzék a táplálék frissességét. Ez az eljárás biztosítja a táplálék maximum minőségét

Etetés: Adjon a halaknak naponta kétszer-háromszor annyi táplálékot, amennyit néhány perc alatt el tudnak fogyasztani. Ügyeljen, hogy ne etesse túl a halakat. A trópusi halak gyakran visszautasítják a táplálékot, amikor megváltoztatjuk az étrendjüket, de ahogy folyamatosan etetjük őket, megszokják és elfogadják azt.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: BejelentkezésÉrdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt