A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

CO2 szett Standard éjszakai kikapcsolás nélkül, 5 l-es palackkal és tartozékokkal

Termékkód S00199
45 000 Ft
37 190,08 Ft ÁFA nélkül
db

Raktáron > 20 db + további készletek úton vannak

A kézbesítési dátum betöltése
A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 1 125 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Problémamentes üzemeltetés 😎

Egyszerű telepítés és üzemeltetés- ezek a fő jellemzői ennek a készletnek. A CO2 mennyiségének adagolását a tűszelep és a jól áttekinthető buborék számlálónak a segítségével határozhatja meg.  


Beleértve a tartozékokat is 👌

A készlethez egy sor hasznos tartozék tartozik - Minőségi üveg diffuzor és cseppellenőrző (beleértve az INVITAL indikátor folyadékot is)


Egyszerűen biztonságos 😬

Elfelejtheti a nyomáspalackokkal kapcsolatos aggodalmait. Az összes szettek és nyomáspalackok pontosan vannak ellenőrizve, és ebből az okból semmi sem fenyegeti Önt vagy az akváriumát. A nyomáscsökkentő szelepek teljesen kizárják a baleseteket. A szerelvény már össze van szerelve. A telepítéssel így bárki is megbirkózik.

Az INVITAL CO2 Standard készlet megoldást kínál az akvárium teljes és egyszerű CO2 adagolás megoldására. A minőségi összetevők hosszú, problémamentes működést és biztonságos használatot biztosítanak. A CO2 készletet már összeszerelt állapotban szállítjuk és így a  telepítésekor semmilyen probléma nem merülhet fel - elegendő felcsavarni a buborék számlálót és csatlakoztatni a palackhoz. Természetesen a részletes használati útmutatót a csomagolásban találja. 


Miért fontos a CO2 hozzáadása az akvárium vízéhez? 🤓

 • Az akváriumi növények fotoszintézist végeznek, amennyiben fény éri a leveleiket, valamint víz és szén-dioxid áll rendelkezésre. A szén-dioxid hozzáadása jelentősen felgyorsítja a fotoszintézist, és a növényeket szebbé, nagyobbá és egészségesebbé teszi.Milyen plusz tartozékokat tartalmaz a készlet?😲

A készlet ezeket a tartozékokat tartalmazza:

 • Üveg diffuzor-A diffúzor biztosítja, hogy a hozzáadott szén-dioxid a lehető legjobban feloldódjon a vízben, és így könnyebben, nagyobb veszteségek nélkül eljusson a növényekhez. A CO2 egy tömlőn keresztül jut a palackból az akváriumba, ahol a diffúzor van elhelyezve. Minél kisebbek a buborékok, annál jobb az oldhatóság. A diffuzor biztosítja a kisméretű buborékok áramlását.
 • Drop checker indikátor folyadékkel - A drop checker folyamatosan figyeli a víz aktuális pH-szintjét, így szín jelzéssel segít szabályozni az adagolt gáz mennyiségét. Ha a benne lévő folyadék sárga, akkor túl sok CO2 van a vízben, és csökkenteni kell az adagolást, ha kék, akkor növelni kell az adagolást. A zöld szín- optimális. A CO2 mennyiséget csak egyszer kell beállítani, és nem szükséges naponta állítgatni.Újratölthető, tanúsított CO2 palack


 • Minden palack  10 évre szóló EU-s tanúsítással rendelkezik és minden probléma nélkül után lehet tölteni W21.8 szelep.
 • Ha kifogy, bármelyik utántöltő állomáson vagy tűzoltó készülék árusítónál után lehet töltetni. Az utántöltés általában várásra történik és egy 2l palack utántöltése 100 CZK kerül.

💡A nyomáspalackokat üres állapotban kell, hogy szállítsuk, ez kötelességünk. A szállítmány átvétele után a legközelebbi töltőállomáson (legalább minden megyeszékhelyen van egy) töltse fel a palackot. Szeretnénk mi magunk megtölteni a palackokat, de az utóbbi hónapokban az összes szállítmányozó cég határozottan ellenezte a teli palackok szállítását. Mind a feladót, mind a címzettet szankciókkal sújtják a tiltott tartalom elküldéséért, így ez nem csak veszélyes, de potenciálisan nagyon kockázatos/ drága is lehet mind a feladó, mind a címzett számára, bár egy másik, kevésbé tapasztalt eladó talán egyéb információval szolgáltathat. Ugyanúgy keresnie kell egy töltőállomást, csak egy néhány hónap elteltével. Kompenzációként ingyen küldjük a Folyadékot a buborék számlálóba


Miért az INVITAL márkájú CO2 set Standard-ot kell kiválasztani?

1. Tökéletesen finom szabályozás
A gázáramlás beállítására szolgáló szelep sok más gyártóhoz képest nagyon pontos, így akár apró változtatásokat is végezhet az adagolásban, ami különösen a kisebb akváriumok esetében nagyon kényelmes.
2. A visszacsapó szelep közvetlenül a szerelvényben van.
A buborék számlálóban találja. Így az egész készletet védi a víztől.


Új típusú palackcsatlakozás 🔧

 • A Start akvárium CO2 készletek már nem használnak klasszikus anyákat, amelyeket csavarkulccsal kell behúzni. Továbbfejlesztett tömítésének és felépítésének köszönhetően ez az új típus egy egyszerű kézi meghúzással tökéletesen tömít.
 • Ezt különösen a palackcsere során fogja értékelni, amikor a készlet szétszerelése nem tart tovább néhány másodpercnél szerszám használatának szükségessége nélkül.


A készlet a webáruházunkban talált összes kínált tartozékkal kompatibilis. Ha az üveg diffúzor a jövőben nem felel meg Önnek, akkor rendelkezünk külső szűrőtömlőre szerelhető porlasztókkal vagy reaktorokkal is. Minden típusú oldatnak megvannak az előnyei és hátrányai, és a készletből származó üveg diffúzor az alap, amellyel mindenki kezdi. 

📝 Szerelési és használati útmutató👇👇

 • A csökkentő szelepet szerelje fel a nyomáspalackra
 • A szolenoidhoz csatlakoztassa az áramforrást
 • Csatlakoztassa a 100-240V, 50/60 Hz elektr. hálózathoz
 • Nyissa ki a tűszelepet a manométer védelme miatt
 • Nyissa ki a palackot
 • A számlálót 2/3 szintig töltse fel desztillált vízzel vagy INVITAL nem elpárolgó folyadékkal
 • A redukciós szelepre csatlakoztassa a buborék számlálót
 • Tömlővel csatlakoztassa a tartozékokat
 • A tűszeleppel állítsa be a szükséges buborék számot

 • 👷‍♂️👷‍♀️ Műszaki paraméterek 👇👇

  • Méretek: Ø14 x 58 cm
  • Palack űrtartalma: 5 l
  • A csomag tartalma: Palack, CO2 redukciós szelep, tartozék készlet, buborék számláló, 3 m magasnyomású tömlő és útmutató
  CO2 kezdő vagy💨, illetve csak szeretnél mindent tisztázni?

  Akkor tekintsd meg videónkat 🎬, ahol 6 perc alatt az akváriumi CO2 szakértőjévé válsz:


  Pótalkatrészek

  Ne aggódjon, elegendő pótalkatrészünk is van.

  Számunkra az értékesítés nem csupán az áru küldése, hanem teljes szolgáltatások ügyfeleinknek, és ehhez hozzátartozik sz általunk kínált a pótalkatrészek biztosítása is.

  Rating

  Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

  Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

  Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  Nagyon jo minőség !

  Eddig úgy működik, ahogyan kell, a növények elkezdtek virágozni, elégedettséggel

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Szuper termék

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Az akvarisztika 40 éve a hobbim, és szégyellem bevallani, hogy ez az első CO2-készletem. Nagyon szépen működik, és három hét használat után látható a növények javulása. A 2 literes palack kiválóan illeszkedik az akvárium mögött a szekrényen. A csatlakoztatás gyerekjáték.

  PL

  Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  qualita.

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Könnyű telepítés
  Pontos vezérlés
  Minden, amire szüksége van egy készletben
  Ár
  Diffúzor nem rendelkezik ilyen finom buborékokkal
  Nagyon elégedett vagyok. Könnyen beállítható, hibátlanul működik, csak egy másik diffúzort fogok venni, a buborékok nem olyan aprók (valószínűleg hibás darab), egyébként minden szükséges benne van a készletben, beleértve a buborékszámláló folyadékot is, ami szépen számolja a buborékokat. Az egyetlen probléma a távkitöltővel van, de az nem ide tartozik. :)

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Elégedettség

  SK

  Ezt az értékelést egy szlovák vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Szuper készlet.

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Tökéletesen működik, csak még nem látszik a növények növekedésén.

  CZ

  Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Szuper termék

  PL

  Ezt az értékelést egy lengyel vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

  Hiba jelentés /
  információ kitöltés

  Kategóriákból a weboldalon

  Rendelési szám: S00199
  Gyártó: CO2 szettek akváriumokhoz INVITAL | Minden ....-tól/től INVITAL
  Kategória: Akvárium CO2 szettek
  Elérhetőség: Azonnali küldésre
  CO2 készletek az éjszakai kikapcsolás szerint: éjjeli kapcsolás nélkül
  CO2 palack mérete: 5 l palackkal
  CO2 feltöltés módja: újratölthető
  Termékvonal CO2: INVITAL Standard kikapcsolás nélkül

  Azonnal szeretne választ kapni a kérdésére?  Érdekelheti Önt

  Termékek betöltése

  Érdekelheti Önt


  Ne hagyja ki az e heti akciókat
  41 435 Ft
  10%
  37 323 Ft

  EHEIM reeflex UV 350

  10 306 Ft
  3%
  9 984 Ft

  Eheim Thermopreset 200…

  16 919 Ft
  20%
  13 535 Ft

  INVITAL Carbon 5 liter

  10 242 Ft
  3%
  9 935 Ft

  JÄGER fűtőberendezés 300 W-os…

  115 990 Ft
  14%
  99 990 Ft

  Szűrő akváriumokba Hagen…

  9 790 Ft
  4%
  9 403 Ft

  Eheim Thermocontrol e75 W

  75 645 Ft
  7%
  70 145 Ft

  EHEIM Professionel 4+ 350 …

  17 984 Ft
  6%
  16 919 Ft

  EHEIM aquaball 180 (2403020)

  8 048 Ft
  20%
  6 438 Ft

  INVITAL 2db.-os akvakertész…

  156 435 Ft
  10%
  140 790 Ft

  Eheim 2076 Professionel 5e…

  18 855 Ft
  6%
  17 726 Ft

  Eheim Thermocontrol e400 W

  13 855 Ft
  3%
  13 387 Ft

  EHEIM Aqua 200 belső szűrő

  2 242 Ft
  20%
  1 794 Ft

  Femanga Wurzel Aktiv csigák…

  20 790 Ft
  7%
  19 339 Ft

  EHEIM biopower 200 (2412020)

  13 629 Ft
  7%
  12 726 Ft

  Eheim Thermocontrol e300 W

  11 694 Ft
  6%
  10 952 Ft

  Eheim Thermocontrol e100 W

  11 274 Ft
  3%
  10 952 Ft

  Eheim Thermocontrol e125 W

  10 145 Ft
  7%
  9 403 Ft

  Eheim Thermocontrol e50 W

  13 629 Ft
  7%
  12 726 Ft

  Eheim Thermocontrol e250 W

  24 177 Ft
  7%
  22 565 Ft

  EHEIM biopower 240 (2413020)