A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

CO2 nyomáscsökkentő szelep két manométerrel G 3/4

Termékkód 1275
11 274 Ft
9 317,36 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

A kézbesítési dátum betöltése

Ezt a terméket ingyenesen kiszállítjuk Magyarország egész területére

A szállítási idővonal betöltése
cashback

A termék megvásárlásáért a következő összeget kapja vissza: 338 Ft

A lebonyolított vásárlásért kedvezményt kap a következő vásárlásra. Rendszeresen vásárolni nálunk megéri.

Többet a hűségrendszerről

Minőségi nyomáscsökkentő szelep akvarisztikai használatra. Két manométert tartalmaz. Az egyik a palackban lévő nyomást, a másik a kimeneti nyomást mutatja. Így előre figyelmezteti Önt a palackozó meglátogatásának szükségességére.

Menet: G 3/4.

Rating

Az értékelést kizárólag a terméket megvásárolt vásárlók tehetik közzé

Az értékelések maximális hitelessége érdekében, amely befolyásolja az Ön döntését, kizárólag olyan vásárlók értékelhetik a terméket, akik meg is vásárolták azt.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

A nagynyomásmérő szerelvénye rosszul volt lezárva, és a 6 kg-os CO2-palack két hónapon belül kiürült. A palack cseréje után észrevettem ezt, és a tömítést teflonszalaggal javítottam. Most már minden nagyszerűen működik.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Csak elégedettség, minden úgy működik, ahogy kell.

CZ

Ezt az értékelést egy cseh vásárló tette közzé, aki nálunk vásárolt. Az értékelés szövegét lefordítottuk, de tartalmilag nem változott.

Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: CO2 nyomáscsökkentő szelep két manométerrel G 3/4 01.03.2021 19:20
jó napot, amikor beteszem az akváriumba, így nem tudom a csövet oda tenni, mert mindig ferde, és amikor egyenesen teszem, így a szivattyú nem táplálja a pontot, jól tudod, hogyan kell csinálni, hogy minden rendben legyen?
CZ

Ezt a kérdést egy csehországi felhasználó tette fel. A kérdés és válasz szövege automatikusan lefordításra került, de a tartalom nem változott semmilyen módon.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot Kérem, küldjön nekünk fényképeket arról, hogyan van bekötve a szivattyú. A szerelő ellenőrzi Önnek a vezetékeket.


Érdekelheti Önt

Termékek betöltése

Érdekelheti Önt