A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel

Termékkód 1284
3 150 Ft
2 603,31 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 12.14.
 • A rendelés kézbesítése 12.09.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.14.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Fém buborékszámláló beépített visszacsapó szeleppel – ez megakadályozza a víz bekerülését a CO2 rendszerbe, ami visszafordíthatatlan károsodást okozhatna.

A buborékszámláló vízzel megtölthető – ami viszont elpárolog, így állandóan vízzel kell utántölteni. Ebből az okból kifolyólag párolgásmentes INVITAL viszkózus folyadék használatát javasoljuk.

A szettek többségéhez csatlakoztatható

Az 1/8-as menethez való csatlakoztatásnak hála a buborékszámláló az általában forgalmazott CO2 szettekhez rögzíthető. A buborékszámláló 100%-ban kompatibilis az INVITAL nagynyomású CO2 szettekkel. A buborékszámláló másik oldalán bemenet található a 6/4-es átmérőjű akváriumi tömlőkhöz.

Paraméterek

 • A következőkre tervezték Szál 1/8
 • Lépjen be a tömlőbe: 6/4 mm
 • Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
  Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

  viszkózus folyadékkal nagyszerűen működik, csak közvetlenül a szelepre való szerelés esetén a teljes magasság 5l-es palackkal és szelepekkel 65cm-re emelkedik, el kellett fordítanom a szelepet, de ha a szekrény 60cm-nél alacsonyabb lenne, az üveg vízszintes lenne, és a számláló elveszítené értelmét. Fennáll a veszélye annak, hogy folyadék kerül a diffúzorba vagy a porlasztóba.

  Ok elégedett

  Nagyon jó dolog robusní jól csinált ez nem szar

  Rendesen működik
  Ez egy bevált rendszer.

  Szuper
  Semmi
  Igen ajánlott

  Könnyű, nem húzza a csővet, jól láthatók a buborékok. Érdemes megvenni a speciális folyadékot hozzá. Úgy mutatnak benne a buborékok, mint egy szép nyaklánc, és könnyebben, akár számolgatás nélkül is kontrollálható a CO2 beoldása.
  Szerintem nagyon drága.

  Azt hittem, hogy ez az arany változat. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékokat jó látni. Kiváló minőségű és strapabíró.

  arany változatban jutott el hozzám. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékokat jó látni. kiváló minőségű és robusztus.

  Én arany változatban kaptam. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékok szépen nézegethetők. Kiváló minőség és tartósság.

  Minőség, megbízható működés
  Ár
  Robusztus termék

  Összesen már 6 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 14.04.2022 12:51
  Helló, lehetséges-e 2x Chihiros LED A sorozatú 50 W-os A801-es lámpákat táplálni ezzel a tápegységgel? Szeretném a lámpákat egy Chihiros Commander 1-hez csatlakoztatni egy elosztó segítségével két LED-es lámpához. Köszönöm válaszát.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot,
  nem lehetséges, a fény 12V-os feszültséget használ, más nem használható, a fény megsemmisülne. E két lámpa csatlakoztatása egy tápegységhez egy vezérlővel nem lehetséges.
  A két lámpa működtetéséhez szükséges forrás 12V 12A, ennek a forrásnak az értéke nem többször drágább, mint több vezérlő.
  Vásároljon külön vezérlőt minden lámpához.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 25.08.2021 07:48
  Jó napot , megkérdezhetem, hogy ez a forrás elég erős lesz-e 2 Aqualantis édesvízi 44w 895mm világításhoz, Luminus contorlerem van .És elég erős lesz-e ehhez a fényhez?Köszönöm szépen a gyors választ

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, Igen, a tápegység elegendő és a vezérlő kompatibilis. 

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 16.06.2021 21:27
  Hello, lehetséges ezt a tápegységet csatlakoztatni a "Programozható dimmer LED világításhoz WiFi vezérléssel", és 4db "Sinkor LED 90 akvárium világítás 90cm 30W" LED lámpát csatlakoztatni hozzá ? A lámpatestek specifikációja szerint egy tartalék tápegységnek elegendőnek kell lennie (4 x 1,25 A szükséges, ha jól értem). Kérem, erősítse meg, hogy ez a bekötési lehetőség lehetséges lesz-e, és esetleg milyen további vezetékeket kell majd vásárolnom a vezérlőhöz. Köszönöm.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, Ez nem lehetséges, a gyártó 24V 2A tápegységet adott meg ehhez a lámpához, 4db Sinkor 90 lámpához 24V 8A tápegységre van szükség.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 19.04.2021 16:06
  Hello, a Chihiros 24V/6A tápegység illik a Sinkor lámpákhoz, vagy kell hozzá Sinkor tápegység ? A leírásban más fények is szerepelnek...Köszönöm.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, Chihiros forrás nem használható Sinkor világításhoz. A Sinkor max. 2A forrást használ.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 24.03.2021 13:50
  Jó napot kívánok, ez a tápegység alkalmas az Aquatlantis Easy LED 2.0 895 mm 44W +Aquatlantis Easy L 895 mm 44W tápellátására a https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/programovatelny-stmivac-pro-led-osvetleni oldalon keresztül.Köszönöm válaszát. Andrýsek M.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, a forrás mindkét lámpát képes táplálni, a használat lehetséges.

  0x

  A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 07.02.2021 22:02
  Jó estét. Sinkor 60 világítást vásároltam Öntől, és szeretnék Sinkor 60 VRGB-t vásárolni és összekapcsolni őket. Lehet így bekötni őket, hogy együtt kapcsolhatóak legyenek ? Mit kellene vásárolni ? Előre is köszönöm válaszát.

  INVITAL

  invitalpet.hu ír:
  Jó napot, Ezhez az áramkörhöz 24V 3A-t ajánlok. 5A 3 lámpához megfelelő.


  Érdekelheti Önt