Jsme největší eshop s akvaristikou v ČR a SK!

Cat-Gato Akváriumszett Pacific 40x20x25 cm (4 mm), 20 L, nem tartalmaz fűtőt!

Termékkód 3081

Gazdaságosan elérhető Cat-gato Pacific akváriumszettek sorozata. Teljes ismertetés

14 557 Ft
12 030,58 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 12.10.
 • A rendelés kézbesítése 12.07.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.08.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 12.10.

  pátek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Gazdaságosan elérhető Cat-gato Pacific akváriumszettek sorozata.

Hozza létre a természet egy darabját a szobájában!

A Cat-gato Pacific terméksorozat akváriumait négy méretben kínáljuk:

 • 20 literes (40 x 20 x 25 cm)
 • 37,5 literes (50 x 25 x 30 cm)
 • 54 literes (60 x 30 x 30 cm)
 • 98 literes (80 x 35 x 35 cm)

A legkisebb méretű akvárium apróbb halak számára felel meg. Ezen terméksorozat legnagyobb akváriumába viszonylag nagyobb halak is elhelyezhetőek.

Minden szükséges elemet tartalmaz

Ez az akváriumszett mindent tartalmaz, ami az akváriumkialakítás megkezdéséhez szükséges. Elég vizet önteni bele, majd beleengedni a halakat. A szett részei a következő elemek:

 • Akvárium praktikus műanyag fedéllel és beépített világítással.
 • Az akvárium maga megfelelő fedéllel ellátott, amely megakadályozza a halak kiugrálását az akváriumból.
 • A műanyag fedél praktikus nyílást tartamaz a halak etetéséhez. Így elég kinyitni a fedélben levő „ajtót” és megetetni a halakat.

Modern világítás a fedél belsejében

Minden változat belsejében modern világítás található.

A legrövidebb, 20 literes változat izzóval ellátott, amely megfelelően világítja meg az Ön egész akváriumát (az izzót fedőüveg védi).

A 20 L-es változatba ajánljuk egy minőségi LED világítás megvásárlását:

Aquastel LED világítás Glass White 7W 30cm (Z05654)

A 37,5 és 54 literes űrtartalmú változatok fedelébe modern, energiatakarékos fénycső van beépítve. – Az energiatakarékos fénycsövek kb. 75%-kal gazdaságosabbak, mint a hagyományos izzók. Mindenhol jól jönnek, ahol hosszú távon szükséges a világítás, mint pl. az akváriumok esetében (a fénycső műanyag borítással védett). Ennek a világításnak a fő előnye, hogy a kiégés után elég a fénycső cseréje, nem kell az egész világítótestet kicserélni. A 98 literes változat fénycsöves világítású, amely tökéletesen világítja meg az egész akváriumot (2x 18 W).

Szűrő a kristálytiszta vízért

A Pacific szűrő egy kis méretű, takarékos szűrő szabályozható teljesítménnyel, amely szűrőszivaccsal kitöltött. A szivacson áthaladó víz nemcsak mechanikailag tisztít, hanem általa a fontos akváriumi baktériumok fejlődése is végbemegy. A szűrőszivacs szükség esetén könnyen felcserélhető aktív szénnel vagy olyan töltettel, amely elnyeli a vízben levő foszfátokat. 

Fűtőtest a trópusihoz hasonló vízért

Minden változathoz (a legkisebb, 20 literes űrtartalmú változaton kívül) kétféle méretű fűtőtest jár (a választott akváriumszett szerint) – 50 és 100 wattos. Termosztáttal ellátottak, amellyel tetszés szerinti hőmérséklet állítható be. A fűtőtestek teljesen víz alá meríthetőek. Ráadásul a csomagolás részét képezi a hőmérő is, amely egyszerűen az akváriumüvegre ragasztható, így pontosan megtudhatja, pontosan milyen hőmérséklet van az akváriumban.

Halháló az akváriumi halak egyszerű kihalászásához

Mindenkivel előfordult már, hogy az akvárium karbantartásakor valami oknál fogva ki kellett halászni a halakat. Ezért minden szett részét képezi egy háló is, mellyel a legapróbb halak is kihalászhatóak az Ön akváriumából.

Akváriumi háttér az akvárium természetes megjelenéséért

Az 54 és 98 literes változat csomagolásának részét képezi egy növényeket ábrázoló háttér, amely az akvárium hátsó oldalára ragasztható a természetes akvárium hatásának létrehozásáért.

Gyönyörű, eredeti szekrény (nem képezi a csomagolás részét)

Az 54 literes (60x30x30) és a 98 literes (80x35x35) szetthez dizájnos szekrény szerezhető be.

A szekrények speciális felületkezelésűek, ellenállók a vízzel szemben.

Nem a szett tartozékai, de nagyon jó jöhetnek

Az akvárium aljára homokot kell elhelyezni, vagy amennyiben akváriumi növényeket szeretne termeszteni, szubsztrátum is szükséges növekedésük érdekében. A homok esetében nagyon látványos a fekete homok használata. Azonban biztosan nem követ el hibát akkor sem, ha szokványos fehér homokot használ. Ha úgy dönt, hogy növényeket fog termeszteni, akkor ezekbe a miniakváriumokba UNISOIL vagy Ferrari használatát javasoljuk a Platinum Soil növényi szubsztrátumok közül.

A szubsztrátum hozzáadása és a víz beöntése után legalább 5 növénykosár beültetését javasoljuk kínálatunkból oly módon, hogy a halaknak az élőhelyükhöz hasonló közeget teremtsünk. A növények táplálásához komplex akváriumi trágya használatát ajánljuk, hogy az akváriumban szépen fejlődhessenek.

Most elég bekapcsolni a világítást naponta 10 órán keresztül, bekapcsolni a szűrőt, amelyet alapvetően soha nem kapcsolunk ki, és a halak vízbe engedésével minimum 3 hetet várunk. Ha a halakat azonnal vízbe engednénk, az a mérgezésük kockázatával járna, mivel az első napokban a szűrő még nem működik megfelelően, ugyanis biológiailag nem telepedtek meg rajta a baktériumok. A beüzemelés felgyorsítása érdekében ennek a készítményszettnek a használatát javasoljuk. 

Ezt követően ajánljuk az akvárium vizének 1/3-át hetente kicserélni, és az aljzatot aljzattisztítóval megtisztítani.

Most már csak annyit kell tennie, hogy rendszeresen törődjön az akváriummal, ami minden bizonnyal rengeteg örömet szerez majd Önnek.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

Név nélkül nap 14. 10. 2021 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

Elégedett voltam a szállítás gyorsaságával és a benne lévő áruval, a növények tökéletes állapotban érkeztek, csakúgy, mint a jól csomagolt Cat-gato Pacific 54l akvárium és egyéb dolgok. Csak az aljzatot tartalmazó zacskó szakadt el, de ez nem jelent nagyobb problémát. Elégedett vagyok az akvárium beállításával a kezdetektől fogva. Azt is meg kell jegyeznem, hogy az eredeti izzó az akváriumnál még mindig világít (már több mint egy hete), amire nem számítottam, miután elolvastam a korábbi hozzászólásokat, ahol mindenki azt mondja, hogy 10 perc és 2 óra között megrepedt.

Név nélkül nap 25. 3. 2021 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

Eddig minden működik, sajnos az egyik izzó rögtön leállt, de azonnal szállítottak egy újat. Kár, hogy a kábeleknek szánt lyukak csak az egyik oldalon vannak, mert nehéz őket behelyezni. A szűrő nem tűnik jól illeszkedőnek, mert nekem úgy tűnik, hogy erős áramlást kelt és sok vizet fröcsköl, de mivel ez az első akváriumom, eddig elégedett vagyok.

Név nélkül nap 24. 3. 2021 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

+ a tartály eddig szivárog
+ háttér
+ testreszabott asztal megvásárolható
+ alsó keret a tartályhoz
- teljesen rossz fény (4 fénycső megrepedt), a lámpaburkolat valószínűleg szivárog vagy a fényforrás rossz, elégtelen fényerősség
- a szűrő valószínűleg nem teljesen megfelelő a teljesítménye, zajosabb, amikor a vezetékek megérintik a burkolatot - rezonál.
- csak az egyik oldalon van kivágás a vezetékek számára, kár érte.
Kár, hogy a kábelek feszítésére szolgáló kivágás nem kétoldalas, vagy legalábbis a kivágásban lévő hornyok nem távolíthatók el. Ha beleszámítom az új lámpák + szűrő beszerzését, akkor olcsóbb lenne mindent külön megvenni. :-) Szép design...

Név nélkül nap 17. 3. 2021 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

Egy éve vettem kezdőként, akkor elég volt. Egy év után (egyre jobban kezdett érdekelni) új szűrőt (Turbo 500) tettem be, mivel már nem tudott lépést tartani a halakkal és a növényekkel. Szintén a fény már nem tartja fel a növekvő növények, szintén ki lesz cserélve. Először csak homokot tettem bele, de végül a növények miatt szubsztrátumot is kellett tennem. És egy csomó más dolog (dropchecker, co2 set cheap) vár rád, ha szeretnél még több szórakozást benne....de ahogy mondtam, hogy elindulni és tanulni elég.

Név nélkül nap 1. 3. 2021 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

- Az izzó néhány óra múlva kipukkadt
- A szűrő nem tapad jól az üveghez
+ Könnyen kezelhető
+ Csendes szűrő

Név nélkül nap 1. 9. 2020 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

A készlet rendben megérkezett és gyors szállítás,az egyetlen dolog, amire panaszkodhatok, hogy a pacific szűrő zajos, nem tudom, hogy ez a termék hibája, vagy így kell lennie, egyébként elégedett vagyok.

Név nélkül nap 1. 9. 2020 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

A készlet rendben megérkezett és gyors szállítás,az egyetlen dolog, amire panaszkodhatok, hogy a pacific szűrő zajos, nem tudom, hogy ez a termék hibája, vagy így kell lennie, egyébként elégedett vagyok.

Név nélkül nap 12. 7. 2020 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

+ az akvárium jól néz ki
+ semmit sem kell megvenni
+ Aggódtam a szállítás miatt, de az akvárium jól volt csomagolva - hüvelykujj felfelé

Név nélkül nap 12. 7. 2020 a terméknél Cat-Gato Akváriumszett Pacific 60x30x30 cm (4 mm) 54 L

+ az akvárium jól néz ki
+ semmit sem kell megvenni
+ Aggódtam a szállítás miatt, de az akvárium jól volt csomagolva - hüvelykujj felfelé

Akvárium gyönyörű. Mindenképpen ajánlom.
+ Elégedettség, gyors szállítás. ????

Hiba jelentés /
információ kitöltés

Kategóriákból a weboldalon

Rendelési szám: 3081
Gyártó: Akváriumszettek 20 literig Cat-Gato | Vše od Cat-Gato
Kategória: Akváriumszettek 20 literig
Elérhetőség: Azonnali küldésre
Akvárium szín: fekete
Az akvárium űrtartalma: 19-29 literig
Nagyság és ár szerint: kicsi | készletek
Akvárium űrtartama: 20l
Alak: egyenes
Cél szerint: halaknak
Akvárium méretei: 40x20
Fedél: fedéllel
Termékvonal: Cat-Gato Pacific


Érdekelheti Önt