A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

UP Aqua CO2 Buborékszámláló visszacsapó szeleppel

Termékkód 1545
3 983 Ft
3 291,74 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük szerdán 11.30.
 • A rendelés kézbesítése 11.26.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.27.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 11.30.

  szerda

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

Tömör műanyag számláló visszacsapó szeleppel.
Biztonsági zár tömlőre.
Visszacsapó szelepet tartalmaz.

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni: Bejelentkezés

viszkózus folyadékkal nagyszerűen működik, csak közvetlenül a szelepre való szerelés esetén a teljes magasság 5l-es palackkal és szelepekkel 65cm-re emelkedik, el kellett fordítanom a szelepet, de ha a szekrény 60cm-nél alacsonyabb lenne, az üveg vízszintes lenne, és a számláló elveszítené értelmét. Fennáll a veszélye annak, hogy folyadék kerül a diffúzorba vagy a porlasztóba.

Ok elégedett

Nagyon jó dolog robusní jól csinált ez nem szar

Rendesen működik
Ez egy bevált rendszer.

Szuper
Semmi
Igen ajánlott

Könnyű, nem húzza a csővet, jól láthatók a buborékok. Érdemes megvenni a speciális folyadékot hozzá. Úgy mutatnak benne a buborékok, mint egy szép nyaklánc, és könnyebben, akár számolgatás nélkül is kontrollálható a CO2 beoldása.
Szerintem nagyon drága.

Azt hittem, hogy ez az arany változat. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékokat jó látni. Kiváló minőségű és strapabíró.

arany változatban jutott el hozzám. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékokat jó látni. kiváló minőségű és robusztus.

Én arany változatban kaptam. Még szebbnek tűnik. Nagyon jó termék. A buborékok szépen nézegethetők. Kiváló minőség és tartósság.

Minőség, megbízható működés
Ár
Robusztus termék

Összesen már 6 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 14.04.2022 12:51
Helló, lehetséges-e 2x Chihiros LED A sorozatú 50 W-os A801-es lámpákat táplálni ezzel a tápegységgel? Szeretném a lámpákat egy Chihiros Commander 1-hez csatlakoztatni egy elosztó segítségével két LED-es lámpához. Köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot,
nem lehetséges, a fény 12V-os feszültséget használ, más nem használható, a fény megsemmisülne. E két lámpa csatlakoztatása egy tápegységhez egy vezérlővel nem lehetséges.
A két lámpa működtetéséhez szükséges forrás 12V 12A, ennek a forrásnak az értéke nem többször drágább, mint több vezérlő.
Vásároljon külön vezérlőt minden lámpához.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 25.08.2021 07:48
Jó napot , megkérdezhetem, hogy ez a forrás elég erős lesz-e 2 Aqualantis édesvízi 44w 895mm világításhoz, Luminus contorlerem van .És elég erős lesz-e ehhez a fényhez?Köszönöm szépen a gyors választ

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, a tápegység elegendő és a vezérlő kompatibilis. 

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 16.06.2021 21:27
Hello, lehetséges ezt a tápegységet csatlakoztatni a "Programozható dimmer LED világításhoz WiFi vezérléssel", és 4db "Sinkor LED 90 akvárium világítás 90cm 30W" LED lámpát csatlakoztatni hozzá ? A lámpatestek specifikációja szerint egy tartalék tápegységnek elegendőnek kell lennie (4 x 1,25 A szükséges, ha jól értem). Kérem, erősítse meg, hogy ez a bekötési lehetőség lehetséges lesz-e, és esetleg milyen további vezetékeket kell majd vásárolnom a vezérlőhöz. Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ez nem lehetséges, a gyártó 24V 2A tápegységet adott meg ehhez a lámpához, 4db Sinkor 90 lámpához 24V 8A tápegységre van szükség.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 19.04.2021 16:06
Hello, a Chihiros 24V/6A tápegység illik a Sinkor lámpákhoz, vagy kell hozzá Sinkor tápegység ? A leírásban más fények is szerepelnek...Köszönöm.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Chihiros forrás nem használható Sinkor világításhoz. A Sinkor max. 2A forrást használ.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 24.03.2021 13:50
Jó napot kívánok, ez a tápegység alkalmas az Aquatlantis Easy LED 2.0 895 mm 44W +Aquatlantis Easy L 895 mm 44W tápellátására a https://www.rostlinna-akvaria.cz/eshop/osvetleni-akvaria/programovatelny-stmivac-pro-led-osvetleni oldalon keresztül.Köszönöm válaszát. Andrýsek M.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, a forrás mindkét lámpát képes táplálni, a használat lehetséges.

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: INVITAL fém buborékszámláló visszacsapó szeleppel 07.02.2021 22:02
Jó estét. Sinkor 60 világítást vásároltam Öntől, és szeretnék Sinkor 60 VRGB-t vásárolni és összekapcsolni őket. Lehet így bekötni őket, hogy együtt kapcsolhatóak legyenek ? Mit kellene vásárolni ? Előre is köszönöm válaszát.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Ezhez az áramkörhöz 24V 3A-t ajánlok. 5A 3 lámpához megfelelő.


Érdekelheti Önt