A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

Bonsai Driftwood 15 x 9 x 12 cm No.3

Termékkód Z09721
9 983 Ft
8 250,41 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 03.24.
 • A rendelés kézbesítése 03.21.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.24.

  péntek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét isKézműves gyökerek

Egyedi BONSAI típusú gyökerek. Minden egyes gyökér kézműves termék és egyedi módon készül szigorú felügyelet alatt, ami egyedi minőséget garantál minden egyes gyökér esetén. A gyártás több órán át tart, hogy a végeredményben létrejövő gyökerek szinte azonosak legyenek. A felhasznált anyagok és egyedi feldolgozásuk időfeletti élettartamot és minőséget biztosít minden egyes gyökér esetén.

Az egyes gyökerek összeragaszthatók és kombinálhatók. Ehhez a tevékenységhez az INVITAL akváriumi szilikon ragasztót ajánljuk.
Identikus külső

Beszállítóink gondos munkájának köszönhetően minden egyes gyökér ugyanaz, mint az előző, így 100% -ig biztos lehet abban, hogy megkapja a képen látható gyökeret. Nem kell attól tartania, hogy véletlenszerű vagy csúnya gyökeret kap, amely nem felel meg Önnek.


 


Inspiráció az Ön számára

Az alábbi akváriumok inspirációként szolgálhatnak a következő vásárláshoz. Az akváriumban található gyökerek egyedi megjelenést kölcsönöznek, megerősítik az egyes lejtőket és elegendő menedéket biztosítanak a halaknak. Az egyes gyökereket könnyedén díszíthetjük akváriummohákkal vagy kis növényekkel. Csak akváriumragasztóra, csipeszre és egy kis türelemre lesz szüksége.
Paraméterek

🌿 Méretek: 15 x 9 x 12 cm


Szeretne igazán szép dekorációt és elrendezést az akváriumában?😎

Sok akvarista kutat webáruházakban, akvarisztikai szaküzletekben és vásárokon gyönyörű kövek és gyökerek után. Annak ellenére, hogy sok kereskedőt keresnek fel, megfelelő dekorációt valószínűleg nem találnak. Nagyon kicsi az esélye, hogy az Önnek tetsző és a pontosan az akváriumába illeszkedő gyökereket/köveket megtalálja.

 Hogyan lehetséges tehát, hogy az interneten az akvaristáknak gyönyörű dekorációik vannak akváriumaikban?🤔

✅ Ugyanis dekorációikat saját maguk „készítik” = több kis gyökeret/követ vásárolnak, és ezeket ezután a megfelelő formára és méretre ragasztják össze az INVITAL HardScape glue ragasztó segítségével. Ez az interneten látható gyönyörű elrendezések és akváriumok titka.

INVITAL HardScape glue – a dekorációhoz való ragasztót itt találja:Rating

Přidat hodnocení mohou pouze zákazníci, kteří zbozí zakoupili

Abychom zajistili maximální důvěryhodnost hodnocení, které rozhodují o Vašem výběru a jsou proto velmi důležité, tak přidávat hodnocení produktů mohou pouze zákazníci, kteří u nás zboží zakoupili

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni:

Bejelentkezés
Még egy hozzászólás sem lett elküldve. Legyen Ön az első

Kérdezze meg a szakembertől

Nem talált választ? Kérdezze meg tőlünk:

Az elküldéssel hozzájárul a személyes adatainak feldolgozásához az INVITAL Aqua általi lekérdezés feldolgozása és megjelenítése céljából. Önnek joga van visszavonni beleegyezését. További információk a házirendben a személyi adatok feldolgozása és hozzájárulás a személyes adatok feldolgozásához a hozzászólások kiküldése céljából.Érdekelheti Önt