A legnagyobb akvarista webáruház vagyunk Magyarországon.

UNISOIL szubsztrátum akváriumba 50 l

Termékkód S00160
16 650 Ft
13 760,33 Ft ÁFA nélkül
db

Több db van raktáron + további készletek úton vannak

Termék Önnek kézbesítjük pénteken 03.24.
 • A rendelés kézbesítése 03.21.

  ma

  Elfogadott megrendelések

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Becsomagolt csomagok

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Átadva a szállítónak

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.22.

  holnap

  Kiszállítás az Ön címére

 •  
 • A rendelés kézbesítése 03.24.

  péntek

  A rendelés kézbesítése

a szállítás pontos idejének megállapításakor vagye figyelembe a kosár többi tételét is

 

Figyelem! Ennél a terméknél plusz szállítási költséget fogunk számolni,ami  2.000Ft, mivel ez a termék többcsomagos.

Az UNISOIL Németországban gyártott porózus szubsztrátum. A szubsztrátum fő nyersanyaga az agyag, amelyet kemencében égetnek magas hőmérsékleten. Ez egy univerzális szubsztrátum, használható mind a sűrűn benőtt akváriumban, mind pedig egy olyan akváriumban, ahol a növények száma minimális. UNISOIL szubsztrátumnak a legnagyobb előnye a sajátos porózus struktúrája. Az egyes szubsztrátum granulátumokban lévő mikrocellák millióit nitrifikáló baktériumok töltik ki, amelyek víztisztítást biztosítanak.

Vyrobeno v Německu
UNISOIL

 

További előnye az, hogy a szubsztrátum részlegesen képes felszívni a tápanyagokat a vízből, így a növények később képesek kivonni a tápanyagok egy részét közvetlenül a szubsztrátumból.


Szubsztrátum barna színű és így egy természetes feneket idéz fel. Használható egyszerű elrendezések készítéséhez, nem lebeg és használat előtt nem kell lemosni. A szubsztrátum szemcsemérete kb. 3-4 mm.

Akváriumi aljzat teszt 🌿👇

A Micranthemum Monte Carlo és az Eleocharis parvula növényeket használtuk. A növényeket naponta permeteztük, és LED-es világítás világított rájuk.

Látható, hogy a növények nehezebben nőnek a közönséges homokban. Az ADA szubsztrátot az ADA Aqua Soil Amazonia Ver.2 verzióban használtuk, ami nem annyira tápláló, a klasszikus változatban pedig több tápanyaggal gyorsabban növekednének a növények.

🤔 Nem akar hibázni az aljzat kiválasztásakor, és ezzel jelentős károkat okozni az akváriumban? Vagy az érdekli, hogy miért importálják a legjobb akváriumi szubsztrátumokat a távoli Japánból? Javasoljuk, hogy olvassa el legújabb cikkeinket ebben a témában:

Miért importálunk akváriumi szubsztrátumot egészen Japánból? 🗾

Olyan helyzet az akvarisztikában, amikor a pénzmegtakarítás veszteséget jelent 📉

Az alábbiakban ügyfeleink INVITAL UNISOIL aljzattal ellátott akváriumait találja. Ez egy univerzális aljzat, amely sűrűn benőtt akváriumokban és minimális növényzettel rendelkező akváriumokban egyaránt használható. Az UNISOIL legnagyobb előnye a speciális porózus szerkezet.

 

Hosszabbítsa meg akváriumi szubsztrátumának élettartamát 🌿

Az akváriumi szubsztrátum, amely tápanyagokat is tartalmaz, vagy legalábbis képes azokat felszívni, jó kiegészíteni táptalajjal, amelyet alá kell helyezni.

1️⃣ Hosszú távú tápanyagkészlet növényeknek🌿

Ha az Ön szubsztrátuma nem tartalmaz tápanyagokat😏, de képes azokat felszívni: akkor a táptalaj nagyon fontos – a klasszikus tápoldat a vízben ugyanis nem ugyanolyan minőségű, mint a növények gyökerénél🌱 elhelyezkedő tápanyagkészlet, különösen olyan növényeknél, amelyek főként a gyökereken keresztül veszik fel a tápanyagokat.

Azonban a tápanyagokat tartalmazó szubsztrátumok esetében is fontos a táptalaj, mivel használatával jelentősen meghosszabbítja az aljzatának 🌿💪élettartamát = azaz mielőtt elfogynának a tápanyagok, és ki kell cserélni az aljzatot vagy aljzatba helyezhető növénytáppal kell kiegészíteni (az aljzatba helyezhető tabletták nem ugyanolyan minőségű helyettesítők).

2️⃣ Vízáramlás a gyökerek között 💧

Az akváriumok aljzata főleg hátulról előre lejt, így a szubsztrátum rétege a hátulsó akváriumfalnál gyakran 10 cm-nél is magasabb. 😬.

A klasszikus szubsztrátum kis granulátumokból áll, ezért a víz rosszul áramlik közöttük, míg a táptalaj jóval nagyobb szemcseméretű, ezért a víz az alsó rétegekben is jól áramlik, és nem fordul elő rothadás..

És milyen táptalajt használjunk? Természetesen a INVITAL DeepBasis terméket

Ezt a táptalaj az ASO vulkán vulkanikus talajából 🔥 készül, amely Japánban található, és ez a talaj tápanyagokban és ásványi anyagokban gazdag. Amennyiben nem szeretne kompromisszumokat kötni, szerezze be ezt a szubsztrátumot, amely a piacon a legjobbak közé tartozik – ráadásul gazdaságosan beszerezhető.


Miért annyira gazdaságos az INVITAL DeepBasis? 🛒🤔

Mivel közvetlenül a  japán gyárból importáljuk⛩. És mert az INVITAL DeepBasis terméket közvetlenül a gyárból importáljuk, tehát forgalmazói közvetítés nélkül😎, az ADA Power Sand típusú szubsztrátumoktól eltérően, amelyek nagykereskedőkön keresztül jutnak el Európában az eladókhoz, az INVITAL Deepbasis a piacon jóval alacsonyabb árú, mint az ADA Power Sand. Így Önnek lehetősége van csúcsminőségű táptalajhoz hozzájutnia alacsonyabb áron.✅

Az INVITAL DeepBasis terméket itt találja😎 

Rating

Přidat hodnocení mohou pouze zákazníci, kteří zbozí zakoupili

Abychom zajistili maximální důvěryhodnost hodnocení, které rozhodují o Vašem výběru a jsou proto velmi důležité, tak přidávat hodnocení produktů mohou pouze zákazníci, kteří u nás zboží zakoupili

Értékelni csak a bejelentkezett ügyfeleink tudnak.
Itt tud bejelentkezni:

Bejelentkezés

Nagy-Sik N. 11.1.2023 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 50 l

Sziasztok!
Nekem nemrég jött meg 30 liter, bár az egyik zacsi kiszakadt,de csak kb 2dl hiányzott, igy nem probléma.
Mindenképpen át kell mosni, én 2xer is megtettem és mindkét alkalommal "sáros" levet öntöttem le róla.
Mivel a gyártótól az akváriumba elég sok szállítási fázison esik keresztül, így elkerülhetetlen, hogy a sok mozgatástól ne töredezzenek egyes talajszemek és ebből kifolyólag kopnak és porossá válik. Ezt mindenképpen el kell távolítani, mert ha, van perlon a szűrőbe, legyen az belső vagy külső, szép lassan eltömíti azt és csökken az áramlás. Ezért én talajjal feltöltöttem az akit kb 5.5cm vastagon, verendeltem egy belső Eheim aqua 200-at, és ha megérkezik, akkor minden rekeszbe megy perlon és addig fogom forgatni a vizet, míg a lehető legtöbb port, apró törmeléket össze nem szedi, majd ha ez megvan, akkor visszarakom a gyári tölteteket,a legfelső félrekeszbe megy egy kis matrix trop, megrendelem a növényeket, megy át a külső szűrő és a régi akiból egy kis cserevíz és indúlhat a bejáratás.

KISS P. 1.10.2022 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 10 l

Alapvetően nem rossz termék (főleg ár-érték arányban), de érdemes tudni, hogy bár a leírás alapján nem kell átmosni, ha így teszel, eleinte kicsit zavaros lesz tőle a víz. A másik, hogy azt írják, nem lebeg. Nos, de. És már az első éjszaka majdnem tönkretette a szűrőt. Tehát csak óvatosan, körültekintéssel ajánlom!

Reiner I. 3.9.2022 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 5 l

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

Lakatos-Horváth T. 11.9.2021 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 5 l

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

Sompataki T. 14.4.2021 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 10 l

A felhasználó nem adott hozzá semmilyen értékelést

Henschl T. 28.3.2021 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 10 l

Tökéletes aljzat az akváriumba. Mint minden aljzatot ezt is alaposan át kell mosni.

📝 16.3.2023 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 5 l

Szép fenék.

CZ

Toto hodnocení přidal zákazník z České republiky, který u nás nakoupil. Text hodnocení byl automaticky přeložen, ale obsah nebyl nikterak pozměněn.

📝 15.3.2023 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 10 l

lecseréltem japán földre és elégedett vagyok ..szép színű, szépen ül a csipesz segítségével..csak többször kell mosni..sok por van benne..elszínezné a vizet..elég sok por van benne..elszínezné a vizet..

CZ

Toto hodnocení přidal zákazník z České republiky, který u nás nakoupil. Text hodnocení byl automaticky přeložen, ale obsah nebyl nikterak pozměněn.

📝 9.3.2023 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 5 l

Mindenkinek ajánlom ezt az akváriumi aljzatot. Nagyon szépen mutat az akváriumban és a növények nagyon jól nőnek benne.

CZ

Toto hodnocení přidal zákazník z České republiky, který u nás nakoupil. Text hodnocení byl automaticky přeložen, ale obsah nebyl nikterak pozměněn.

📝 23.2.2023 a terméknél UNISOIL szubsztrátum akváriumba 5 l

éppen elég

CZ

Toto hodnocení přidal zákazník z České republiky, který u nás nakoupil. Text hodnocení byl automaticky přeložen, ale obsah nebyl nikterak pozměněn.

Összesen már 1 kérdésre válaszoltunk ezzel a termékkel kapcsolatban ✔

0x

A termékkel kapcsolatban ezt a kérdést már feltették: UNISOIL szubsztrátum akváriumba 50 l 10.04.2021 10:08
Microsorium pteropus latifolia - tényleg gyorsan növő növény? - a közönséges mikrosoriumok lassan nőnek.

INVITAL

invitalpet.hu ír:
Jó napot, Igen, ez egy gyorsan növő növény.


Érdekelheti Önt